i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, March 26, 2011

=Earth Hour=

alhamdullah..masih ade peluang tuk sambut Earth Hour malam ni...mati-mati saya ingat Earth Hour tu semalam dan saya kecewa !
so..malam ni i will..hee..rasa xsabar pulak nak tunggu malam ni...hope you all pun sama k..
jom kita sama-sama menyokong BUMI tercinta kita ni..
mungkin ni salah satu cara kita tuk tunjukkan yang kita cintakan dan hargai bumi kita ni..jom..jom !

Tiba-tiba tadi teringin nak ajak dia sambut Earth Hour dgn saya..even kami da xmcm dulu..tapi saya mencuba nasib...dengan harapan dia sudi..but..dia da janji dgn kawan-kawan dia...its okey..:)
lagi pun aku men ajak last minute je kan..or maybe juga dia xbersedia tuk jumpa aku wat masa sekarang...
now..i try to be and thinking as positive as i can..=)

i will not give UP.....

*please give me support too my deareast readers...i will appreciate that...very need it..!

and lastly..semoga Earth Hour kali ni akan mendapat sambutan yang lebih memberansangkan dari sebelumnya..jom kita sama-sama lihat ape jadi if bumi kita gelap..?
and untuk lihat ini..we need the your support too..

*maybe dengan menyambut Earth Hour malam ni..kita juga boleh mengenangkan keadaan teman kita di JEPUN sana yang terlebih dulu bergelap di atas kejadian TSUNAMI and letupan Nuklear...

hope bumi yang kita sedang berpijak akan selamat dari sebarang perkara yang tidak di ingini...amin..
for more information you can see here
and here too :)

No comments: