i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, March 26, 2011

CIK EPAL CONTEST


OK..
banner di atas tu adalah dari blog cik epal kita taw..
i masuk contest ni and kenal cik epal ni dari my friend sue muncet

syarat-syarat contest ni pulak..boleh tengok kat SINI
bila da tengok..jgn lupa join taw..:)
and salah satu syarat nak join contest ni..kena letak pic black and white..
ayooo..bab gambar ni i lemah sket..
bukan photogenik person...uwaa..
tp cuba nasib la kan..:)
if dapat alhamdullhla kan..kan..?

saya pilih gambar ini

then lepas tu..kena wat slogan yepp..disebabkan saya baru saje jumpa blog cik epal ni..saya cuba ikuti perkembangan blog dia..menarik..! jauh berbeza dr entry blog saya yg tah ape2 ni kan..hope boleh bljr dari dia nanti kan..:)

SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA...

  • Kerana if menang contest ni saya dapat berjumpa dengan beliau..dengan harapan dapat berkongsi tips kejayaan beliau di dalam dunia blog..:)
  • Disebabkan saya ni kurang lemak..so..disebabkan hadiahnya menternak lemak..saya rasa better saya join..! 
  • Bila da baca dan baca blog cik Epal..saya dapat describekan cik Epal ni sangat SEMPOI laa..u go girl..!
  • Kalo jumpa nanti nak tanya cik Epal..ape maksud GONJENG tu..eheh..mcm comel je..
  • Lastly, hope Cik Epal jadi Followers saya..sangat berbesar hati kalo cik epal follow blog yang tidak seberapa nak blog ini..~
Dan saya dengan berbesar hati ingin mengetaggedkan pada :

gud luck guys and for me too..:)

2 comments:

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

CiK niNiEy said...

owh ur welcome..?
tengs sudi tgk blog ni..:)