i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, February 20, 2011

wit him =)

currently at stabak at ts in front of BERJAYA SOMPO..abeskan mase after watched the movie sanctum..waktu sekarang ialah 12:44 AM and wayang td at 9:00 PM
my komen for da movie,ok la..have action and sgt2 mendebarkan..quite best actully..:) so,for those who didnt noe to watch what kind of movie,can choose this good one...:)
haha..xtaw nak mengarut ape lagi...and one thing i nak ckp..mesti korang yang bace-bace blog ni pelik kan..ptg td not in the good mood now is in de mood..haha..biasala...
mmg mase mule2 jumpa die ptg jd dekat sejam i memasamkan muke ok..tanya sepatah i jawab suku patah..n suara mcm dgr x dgr je bila jawab..betapa syg nya suara i nih..huhu
cian die..and the quite pity of him when he's "dompet" tercicir at pasar jalan tar after got eating the mee sup kt tempat 2 org brothers ni..yang makan mee sup pun i rela xnk mkn even teringin u..! tahan ego punya pasal la..hahaha..bila jalan...i jalan dgn sombongnya x jalan pun beriringan dgn si dia...tp bila time die nk belikan kuih tuk i after mkn mee sup td..aku baru perasan yang dia xbg pon dompet die to me..so,i agak dompat wif him la kn.then after check,double triple plus plus check..and hasilnya mmg xjumpa..we decite to patah balik kat brothers tu and mata meliar2 ke bwh jalan..kot2 la jumpa kan while he terus make a call to the bank tuk matikan dia punya credit card.then bila tnya kt brothers and cr pun xjumpa..ktorg terus ke balai polis dang wangi yang dekat2 area tu jgk..after make a police report..kami terus ke bank tuk amek duit aku..sekbek ade jgk even xbyk..dan terus ke low yat..yang pada asalnya mmg plan nk cr brg tuk phone sidia..tp terpksa survey2 dulu..cian sgt kt dia mase tue..dan nasib baiklah bila kol kawan dia..kawan dia pun ada kt area bb tu jgk..so,we decide tuk pegi sana je sbb kwn die nk jumpa..lepas jumpa n kawan dia bagi pinjam duit dia dulu dr kawan dia..then terus ke ts sbb da book tiket wayang kul 9..after wyg..terserempak wit my frens cek'a wit her housemate yang dok syok berkelah di depan entrance wayang..mcm best jer..tp time tu im wit sidia..so,jumpa jap and lepak stabak kt bwh ts jap tuk online n cr info pasal JPN & JPJ..lepak sampai stabak pun nk tutup dah..haha..lepas tu..barulah balik..seriesli dia rase down sgt mase tu..and lebih details lagi bulan ni..dia rasekan nasib dia malang sgt..many things was happened to him in this february or tahun arnab nie..mybe tu sume ujian for him..aku cuba sabarkan si dia and tenangkan hati si dia yang tengah down tu..secara automatiknya rajuk aku hilang mcm tu je and bertukar watak ke seorang yang penyabar and optimis...:) kan best kalo selalu macam nie...huhu..okla ye..stop di sini dulu saya mengarut..daa..~

No comments: