i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, February 17, 2011

tagged..tagged..tagged..!

salam semua...harini tetiba ade mood balik stelah asyik beberapa kali berusaha untuk update blog tp gagal disebabkan blog aku ni prblem..! kali ni cik niniey nak jawab benda yang telah di  tagged kan oleh CIK SUE MUNCET kepada saya....tanpa membuang mase...jom......

                                                
  sila letakkan gambar anda

                                           
   pic sewaktu celeb my anniversary :)

apakah status anda..??
sudah berpunya...:)

ceritakan tentang diri anda
seorang yang happy go lucky,suke melancong,easy going person and setia. yang penting xsuke pada orang yang mempermainkan perasaan orang lain...beware! haha

ceritakan tentang blog anda
nothing special la..!ape yang nak special sgt..update pun kadang jer..bila mood membuak2 nak update..blog plak wat hal..penat2 type tp hang mcm tu je..angin....! so my blog is simple and untuk diri saya only..:) tq

apakah pendapat anda tentang blog
blog ok..! especially orang macam saya ni suke membaca..dan salah satu tempat untuk luahkan pendapat and berkongsi cerita...:)

nasihat kepada kawan yang nak buat blog
ok..buatla guys...you will enjoys it...believe me...kan guys...???? hehe

nyatakan  keunikan blog anda
unik..?? xde unik pun..sometime bila orang bace..orang pun rasa bosan kot..hahaha..byk cite pasal saya and hidup saya jer...;p

sampai bila nak tulis blog dan impian
hmm..entahla...insylh for the long time...but not sure...bergantung pada my life nanti...;)

taggedkan tuk

 tu jer....hope u guys enjoy....daa...

No comments: