i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, February 23, 2011

=multitasking=

ohh...tired..tired..n very tired today..many things to do and go today..! ok2..let me tell what had i done today...first,go to college,class start from 10.00 untill 3 PM.. then rushing to CIMB at sogo to meet up my sis there to take the blazer a.k.a kot for presentation and use to take a photo for my business plan..so lucky because my sis there, so,she can help me in term of money and a little tips for me..tengs sis..(SUZIE YANTI AB RASED). if u'all nk taw,my sis ni just got her first baby girl..! anak sulung..! then dia baru start keje in two days i guess...cian die..tgl anak kecik2 lagi...but, she so lucky because dapat mak mertua yang baik and nak jaga sofiyya..eeee....sebut name dak kcik tu da gerammm n rindu..lamenyer xjumpa dia...huh..! rindu sgt2..
ok,after meet my sis and took the blazer...i and suzi go to the third floor of cimb bank to request the bank loan application..err..dengar macam gempak je kan student pun da nk wat bank loan...wuhwuhuwhw...tp ni act for my entrepreneur project..lepas da dpt tu..terus gerak ke KWSP pulak to request borang caruman pekerja kwsp...wahh...macam nak wat bisness betul2 plk...lepas ke kwsp tu..terus gerak ke DBKL plak..tuk ambik lesen tuk our business...then dbkl ni xsediakan borang tuk my bisness type..to kena pegi WISMA WAWASAN plak near by UNIKL tuk ambik borang tu...mase tu very2 tired..lapar...ngantuk...lesu..semua adelaa...tp bila fikirkan assignment, terpaksa gagahkan diri tuk pegi tu sume..kadang2 benda ni semua wat aku jadi lebih bersemangat and kadang2 wat aku jadi down sgt2...nasib baik la kawan2 tlg beri semangt...famili....si dia...kalo x...mybe aku makin tension n stress...tp bila fikir2 kan balik..aku bersyukur jgk dengan semua ni..atleast,.ni semua mengajar kita lebih bersemngt dia hari depan...cume semangt yang kena kuat...so do i...perlu kuatkan semngt..!
dan tonite, i and gee nak kluar lagi tuk jumpa kawan adik saya...(MOHD SYAFIQ IZZUDIN),iaitu AKMAL NAZIM ..terharu sgt sbb dia nak tolong...xpernah jumpa lagi...n malam ni baru nak jumpa dia...and rasa segan sgt nak jumpa die sbb kami mmg xde asas langsuung in WEB DESIGN nie...segann segann segann sgt2...hopefully dia okey..! amin...!
doakan kami semua...luv u..!

No comments: