i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, January 19, 2011

tahun dah pun berubah..status aku pun perlu berubah..~

salam kepada semua..
terasa lama sangat xupdate blog ni..mungkin disebabkan kesibukan yang melanda..kekangan mase yang terhad di saat2 sem akhir di tambah dengan final project lagi..semua tu menyerabutkan diri aku yang da sedia serabut nie..

*menggunakan bahasa aku sebab mengenangkan fikiran yang sedang BUNTU sekarang ini!

Tahun baru dah macam2 jadi kat diri aku ni..dengan satu masalah dan masalah yang lain sentiasa berasak-asak nak menghimpit di dalam diri aku ni..paling tak sangka sekali..status aku..i mean..aku dan orang yang aku sayang..dulu kami memang pasangan yang bahagia..selalu keluar bersama..buat aktiviti bersama..kadang2 aku wat esement pun perlukan bantuan dia even dia da pun ada kerjaya sendiri..semenjak dia muncul..aku hanya ada dia..selain mak aku..aku perlukan dia dalam nak buat ape-ape keputusan yg penting..kadang2 masalah aku tp dia yang pening pikirkan lebey2 dari aku..
macam tue jugak dengan aku..aku xboley dgr dia sakit or ada masalah..aku mesti xley nk buat ape2 jugak..aku akan sentiasa fikir mcm mne dia sekarang..keadaan dia..yang penting sebab aku xnak dia susah sikit pun..aku nak dia happy..happy selalu...

tp..tue sume dulu...
bukan lagi sekarang...sekarang aku perlu tukar n buang gambar2 dia di dalam blog aku nie..lepas ni..blog ni pun akan bertukar status single..macam tuan nya..malang kan..??
mungkin dah nasib badan kot..tahla..aku pun still terkejut dengan ape yang terjadi sekarang ni..
macam mimpi pun ade...terkejut sgt..!

mungkin dia da sehabis nekad nk putuskan hubungan ni..mybe..? aku xde jawapan tuk tu..tp mungkin aku pun salah...aku ada SALAH..! aku kan xperfect..aku banyak kekurangan...xde pun keistimewaan dlm diri aku..kalo ade pun akan tenggelam dek kelemahan yang aku ada...kesian kan ??

orang macam aku maybe xpatut bahagia kot..mybe setahun je tempoh untuk aku bahagia...

saat-saat tinggal lagi 4 hari ke ANNIVERSARY kami yang ke setahun..saat-saat menjelangnya TARIKH LAHIRKU juga yang ke 2++..

memang aku xjangka pun semua ni..sapa xterkejut bila jadi macam ni kan..?? tapi aku memang teruk..! aku yang bodoh sebenarnya..sebab terlalu leka dengan kebahagiaan yang sementara tue...

cuma...
aku SAYANG dia lagi...aku RINDU dia lagi...

aku nak dia dengan aku lagi...
tapi.......mungkin semua tu xkan berlaku lagi..dia pun dah bagi satu keputusan yang muktamad td..aku xtaw nak cakap ape lg..kadang2 bodoh jugak terasa bila perasaan macam ni pun nak update kt blog kan..? huhu..:(

okeylah..nothing else i can say anymore...cume aku xnak pikir wat mase skrg..BIT PROJECT..satu subject yang asyik push aku jer..kadang2 bila berbincang dengan kawan..rase xkuat pun ada..fikiran asyik melayng ke lain aje..mula lah nak fikirkan si dia lagi..even da penat bersikap cuba untuk "PROFESSIONAL" tp aku kalah jugak..sekarang baru aku sedar yang aku sayangkan dia sangat! :(

just one word i wanna say to u...that i LUV u!

*melaka-makan seafood-tengok wayang yang si dia janjikan paranormal activity 2-lukis gambar potrait kami..semua tue..aku kena buang jauh2 dah...!

BESDAY n ANNIVERSARY kami...aku xperlukan ape2 dari dia..ape yang aku nak..cuma dapat bersama dia..dan yang paling penting...aku nak kan KEJUJURAN dan KESETIAAN dari si dia...tp tu pun dah terlambat kan..?? hahaha...berangan jela niniey..

1 comment:

akemilurves.... said...

life is not easy as u think.....
don't give up...
looking forward...n don't still remember it....
i'll always support u k....