i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, January 6, 2011

semester 5

pejam celik pejam celik..dan pejam lg pastu br celik balik..pejam lg..pejam lama sket..then celik luas2 then pejam lagi sekali...pastu agak penat pejam..br celik balik..then cube anda rasai perubahan di mata anda..makin segar ke x..?? kepada anda2 yg berada di rumah atau pejabat silalah cube kaedah ini yer..cume ade 2 kesan sampingan jer..mkin segar @ makin menjadi layu...=p hekhek..

eh..eh..tbe2 jd pakar kesihatan plak..! padahal badan ko xsehat2 gak ninie oi..sedar sikit diri tue..!
haha...mmg pun..! nek sem ni badan aku bukan makin bertambah..tp mkin menurun...sabar jela kn..?? haish...

okey..okey...saya nk bercerita tentang cara2 dan step2 hari mendaftar bagi semester 5 saya di KPTM hebatt!!!
mula2,saya bgun tepat2 kul 6.30 pg..konon2 plan bgun solat subuh then terus mandi n siap2 kn..konon2 lg nk dtg seawal yg boleh..! klo boleh pas subuh tu nk tercongok dah kt depan pagar kptm tue..! even dftr strt kul 9 pagi..tp last2 baru sedar ujan turun dgn rahmatnya..terus menukarkan mood aku yg excited giler nk bgun td merundum dgn mendadaknya...tahan punyer tahan..sedar-sedar da pkul 7.21 pg okey..mmg subuh tah ke mana mandi tah ke mana..impian nk pegi after subuh da terpacak kt depan pgr kolej pun tah ke manala kn...??haiseh man..ade2 jerla halangan die..erkk
then aku bgun terus mndi2 pkai bju,make up2 sket2..pakai tudung belit2 tu yg ade anting2 kiri dan kanan..dgn beg baru,selipar yg agak baru,tdung pun boleyh la baru gak..tp henfon jer yg lama...:(( impian nk dapat fon br tahun baru ni xmenjadi selepas charger laptop kesayanganku merajuk dan xnk di pujuk2 lg..sedeyh..dgn tbe2 melayang duit aku beratus2...*wahh tipu sgtla kn beratus2 chrger laptop jer kn..?? rm 60 jer..ptut mahal lg..tp di sebabkn time aku kt low yat tu tercari2 alamat kedai bersama kwn aku si gee dgn menggunakan name card yg si kawan aku bg kt aku sbb tempat tu die penah beli chrger lptop die yg penah rosak jgk dulu..tbe2 terdengar org memanggil nama ku..ninie..ninie..ninie dan ninie lg..!! oi pekak ker..?!! oh bukan mcm tu sebenarnya die pggil..lain sketla kn..:) then ble aku berpaling..tbe2..jeng..jeng..jeng..ade 2 org mamat duk tgk aku n kwn aku..dlm hati..sape plak mamat ni yer..?? betul ke die pgil aku..? ke ninie len niee..??? tp ble die da pgil aku..br aku sedar mmg aku la gerangan  nyer..ahhaha..rupanya member aku gak..tp lame xjmp..wahh..sekrg da ade kedai komputer sndri...mmg sngla aku nk beli brg lppy aku kn..tu la dpt murah sket..alang2 dpt murah terus aku angkat cooler fan gn pendrive terus...br berbaloi balooi..hahaha..smpi kwn aku si gee ni pun mula nk teman aku pun terbeli gak pendrive satu..ahha..pas borak2 jap then kami pun ke destinasi seterusnya..wahh..da pnjng cite aku ni..err..
then pastu kami pegi ke bb sbb nk kecikkan suar jean aku..my sis bagi jean levi's ori taw..! jgn jeles...akhirnya tercapai gak nk suar levi's ori even xbeli sndri pun...hehe..mase nk amek suar kt tempt saya kecikkan suar tu,tbe2 jmp owner die..wah..abg ensem..! bek plak tu..ramah mesra gitu..:) dan tanpa aku membuang mase,,aku mintakla card die kn..hahah...gedikk kan...??? hukhuk..

ops..da byk sgt aku merepek ni..jgn mara yer...:)

aku bg rumusan jela daftar semester 5 kali ni macam mane erk..?
erm..agak tidak memuaskan dengan pengurusan KPTM HEBAT nie!
aku dtg punyerla awal...tp dapat num 216 gak..!
sabar jer..!

2 comments:

Suezieyla said...

wah!name ak ade..glamor gitue..

CiK niNiEy said...

saje nk bagi ko glemer sket..haaha