i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, January 23, 2011

hadiah besday dari dia

salam semua...wow...jarang2 je saya dpt update blog saya ni kn..maklumla...org dah busy....:p hehe..ops...! kadang bukan busy pun..tp idea dan mood berblog tu xde..so,sebab tu la blog ni pun jarang berhias dan ber"update" kan...so sorry sgt pada orkedbubu taw...! *orkedbubu adalah url name blog saye ni...:)

okey..sebelum saya bercerita bomm bang pasal entry kali nie..ingin saya jelaskan yang entry di bwah tu berkait dgn entry kali ni..dengan lebih jelas lagi..saya dan si dia da okey..:)

Actually, tarikh lahir ku kali ni memang aku xharapkan ape2 pun..sebab tu bila kawan2 tanya ape yang aku impikan selama ini yang belom dapat..memang susah nak jawab..tp jenis aku..aku nak sesuatu yang akan dikenang sampai bila2...macam yang pernah si dia buat on my previous besday tahun lepas...ohh....so sweett..:))

then i dapat ni taw...jeng..jeng..jeng....


                                            ni la cik bubu tue..comey kn..comey kn..kn..kn..?

                                            then my besday today guess what i got..?? hehe..

tak payah cakap dulu ape yang sayer dapat k..? boley sabar kan..boley kan..kan..?? okey...macam tue laa...;p saye tibe2 excited lebih nak bercerita tentang ape yang dia dah buat kat saya on my sweet besday dis year..*23 january 2011 k..
huhu haha..hee hoho..kalo korang ni rajin bace blog aku yang xseberapa nak blog sgt ni..*sbb jrg2 skali ber"update"..korang akan taw ape yg terjadi antara kami..huhu seriesly aku ingat kami da xde pape lg..
tp..bila dia ajak g melaka..happy sgt...!

kat sana kami juz menghabiskan mase and spent time bersama2..so happy actually...then bila dah nk balik tue...kami makan jap di secret resepi di mahkota parade..kami sambut our ANNIVERSARY yg ke setahun & my besday sekali in advance satu hari..bagi aku..da dua kejutan dia dah buat...!.

yang the cuties gift yang dia bagi aku....
                                              
                                                         at tepi pantai melaka...:)       

                                                         ni la die..didie & mimie...:)
*actuall mmg xpenah terpikir langsung pun nak bela hamster ni..nak-nak rase geli tgk binatang kecik2 ni..tp bila si dia hadiahkan si didie & mimie ni..tibe2 rase excited & otomatik dah xgeli nak pegang dia...:) suke sgt...

p/s: teringin nak bela iguana :(....mule2 b4 pilih hamster nk amek kucing..tp mahal sgtla..rm700++..then sugar gider pun agak mahal..nt cian plak si dia..rm360++..kalo ade rezeki nt insylh...:)

                                                                                                                                             

No comments: