i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, December 5, 2010

happy birthday!

hepy berday to u..hepy berday to u..hepy berday tu blablabla..hepy berday to u.........

teheee...mesti korang sume taw lagu ni kn..?? ofcos la taw kn..kn..kn..?? ade sape2 xtaw x...??
ok..sape yg xtaw lagu yg sayer nyanyi ni,bek g bljar cepat2 taw! kalo x..mmg ptut terjun longkang sebab xpndai nyanyi taw...hikhik..sebab budak2 umor 3thun pn da pndai nyanyi lagu ni k..? siap tanpa di suruh2 dorang akan nyanyi jgk..hahaha...

kali ni saya tulis entry bertajuk seperti di atas kerana saye perhatikan ramai sgt besday org yg dikenali oleh sayer dalam 2 weeks nie..kdg2 bile bkk je fb..mesti ade je besday kwn2 saye..ramai plak tu...hehe..plus plak td umah sayer de wat besday party tuk anak2 buah sayer yg da berumur 3 n 1 tahun...wahh meriah gitu u..suke lak i..tambah2 i yg pling excited nyanyi td..dgn penuh semngt lg..hahaha...*xde mknenya..=p..sebelum tu plak..3 hari before,umah akak sayer yg pertama pn wat besday party tuk anak die yg msuk 4tahun..wah..mmg best..even penat cket..n harini jgk besday my sis yg tgh ambik spm skunk..tp xsmpt smbut sbb die kt ostel...tp da pesan awl2 die nk kek kt mak sayer..hahah...

Now,da msuk bulan december plak...it was surprise for me actually,sebab bulan 12 adalah bulan kelahiran si dia yg tersayang...;) wahh...excited campur gementar...xtaw cner nk buat..ikutkan hati da plan mcm2 da..tp nk buat tu yg masalah...hopefully ia akan berjalan lancar nt even only us aje yg smbut..yela..ct semester..kwn2 sume bz gn hal msng2...n kwn2 die sibuk gn keje..so..i terpaksala pandai2 gunakan kreativiti yg ade...hrp2 menjadila kn...huhu..u'oll doakan i k..?hehe 

Then after besday die, genap sebulan muncul plak besday i...kerana kami lahir pada tarikh yg sama..cume bezanya bulan dan tahun yg berlainan..hee..xsabarnya...:))

ops...over lak kan..hehe...ape2 pn,kepada yg mnyabut hari jadinya pada bulan ini...selamat hari jadi k..semoga korang berjaya dalam hidup....bye..=)) 

No comments: