i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, October 7, 2010

makk..nak duet...!

waa..rsaw nyer den...! wet lom smpi tgh bulan nk mcm air mencurah2 di daun keladi..seperti air terjun yg br lepas ujan..hujan pulak yg lebat giler tue..siap dgn guruh gemuruh lg..adoi..dah..dah...! mcm mne ley tersasar jauh ni..plan asal nk merepek sal duet kn...hesy..tersasul plk..heheh...gelak sekejap...pastu stop..sbb tgh di dalam keadaan risaw memikirkan keadaan yg bakal sengkek tak lama lg..cume perlu menghitung hari dan detik untuk menjadi papa kedana..uhuks....maakkkk...nk duettt..??? !!! oh no..!
seriesly takut nk mintak gn mak@abah aku dah..wet elaun br je dpt..lebey kurang seminggu da tgl rm"tett" haha...len la da tgh2 nk ujung bulan..ley la jgk aku nk mintak wet sekali pn..mcm2 benda yg aku nk beli tp xkesampaian...uhuhu..sedeynyaa....;( nk beli suar jean...xdapat lg..! minyak wangi tuk hadiah besday die xlama lg..xdapat lg..! then kena kuarkan wet tuk umah sewa nk wat open house lg..nk beli brg esemnt lg..nk beli tue..nk beli nie..nk beli yg mcm tu..nk beli yg mcm ni..tu blum nk byr broadbnd lg...!so,terpaksa lg suh akak aku yg byrkan lg...adoi..cian die..xper2..aku doakan akak aku dpt baby die yg first yg comey gitu..mcm mak sedara die yg sorang ni..hikhik...=p..hopefully die xbising..huhu..*takut..
pendek kata bulan ni wet aku cepat je da abes..mybe penangan raya lg kot..!sbb dapat wet raya..so,da bese pgng wet byk,then tbe2 dpt elaun plk..rase mcm duet tu byk sgt jer...tp sekelip mata duet tu lari..alahai..sungguh xkesian btul en duet ni kt aku kn...!sekurang2nya bgla i mase skit tuk bersama dgn u..kite ley spentime together gether..tgk wayang ker...karoeke ke..*terasa agak lama xsumbangkn suara yg merdu i ni taw,xkesian ke en duet..???..tskk..tskk..men bowling ker..shopping ker...ade gak pekdahnya..ish..ish..ish..sdeynye rase..rindu sgt kt en duet...bile nk dtg lg..saya da xde wet ni...hukhuk...akan ku jaga anda dgn sepenuh kasih sygku...ku belai dgn tgnku...oh duet....~

No comments: