i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, October 3, 2010

ahad yg indah..

harini sepatutnya aku duk umah jer setelah sehari suntuk keluar dgn si dia hr sabtu tue..semalam la kn..then smlm aku br dpt tdo kul 6.30 pg..lebey kurang cmtu la kn,.xpasti kul bpe aku tdow..hehe..then di pg ahad tu..aku bgun..mndi..on9..bsuh bj..then msj2 dgn dia jap..si dia nk pg open house kt area umah die..so,juz msj bese2 jela kn..sepatutnya aku pown ade undangan ke open house hrni..sorang kwn aku..n sorang lg..kwn aku n kwn si dia jgk..tp di sebabkan si dia pn da ade hal..n dorang pn ckp last minute..so..aku xpegi la kn..;( xdapat mkn best2 kn...hoho...sedey...!hehe..tp dlm tghri camtu pas die p open house kt area umah die..tbe2 die msj aku ckp
 "nk jmpa b x" haha terkejutt den...mestilah aku ckp nk kn...=) excited sgt time tue..terus aku bersiap..!haha..tp juz simple2 jela..sbb xplan..dia ckp nk g wat rmbut kt tempat aku kt bb..so,ktorng gerak terus ke bb..tp yg part pling aku geram..tbe2 aku lupe kt mne salon tue...geram jer..! tp lepas pusing2..akhrnya jmp jgk ke destinasinya..excitedla aku suro die msuk...tp die ckp die juz nk tgk2 je salon tempat aku n kwn aku sue selalu dtg...ceh..penat je aku kuakn kupon aku tue..beria aku tunjuk..!tp die xnk..hesy..tp ok jgk..hehe..=p
then kami pegi jln2..lpk2..bak kata si dia,kite pegi jln2 n lpk2..;)
so,mmg melepak jela keje kami kn..mule2 pegi bb..then mkn kt unties anne's smbil tgk org tue wat roti tu..pastu jln2 tgk brg...then ke ts pulak...*tempat budak2..! itu bhsa kami suke2 jer..hopefully xde yg tacink2 yepp..~ hehe..kt ts tu kami ke shihlin,beli ayam feveret kami..best..best..pastu terus ke oldtown nk lpk2 sambil on9...kami lepak dr batery lappy penuh smpi ke dah abes..then air da bertukar gelas yg len..mmg lame..then kami ke tngkt atas,.saje nk menghabiskn mase..si dia nk men game...!so,kami wat 2 team..aku vs si dia..tp xtawla sape yg menang kn..si dia ckp dia yg menang..kami main baling bola basketball jer..tp dia ckp dia yg sumbat pling byk..konon2 tereerla kn..hehe...*jgn mara muchux..
then kami men lak game "tolak2 bola" tue..ape ke benda la kn..aku men tibai je..tp aku pnh men bnde tu gn abg n ank buah aku dulu..hekhekhek..tu pn die menang...!geram je aku..!n last coin kami men ambik teddy gune machine tue..dgn harapan dptla aku wat blik satu...si diala beria sgt kn..tp last2 membazir jer...xdapat..!
tp ok la..im enjoy..!more happy then lastnite...suke sgt...=))
hopefully hubungan kami sentiasa damai..aman dan bahagia..huhu..aminn...

No comments: