i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, September 19, 2010

spentime

alhamdullh,aku da smpi umah pown..hrni sehari suntuk aku keluar jer bersama yg tersayang la kan..sape lg..bkn main aku bersiap..excited mcm selalu la kn..hahaha..tp bile jer msuk kete,da jd len..sedikit slh fhm jer..n sket pn aku xde niat nk tinggikn suare kt die..yg aku pk..time die tnye aku tu,dgn nada gurauan..so,aku jwbla ala kadar jer..mybe dr situ die pk ak ni teruk kot..tahlaa..aku xtaw,..tp mmg aku xde niat skit pn nk mara2 die..n yg paling penting,aku sayangkan hubungan aku nie..n aku nk kekal smpila ke akhir hayatku..insyallah..yg aku taw,byk lg kekurangan yg perlu aku baiki nt..yer..aku bkn manusia yg perfect..mmg byk syg yg perlu aku ubah..n hopefully aku boleh ubah dr yg xbaik ke arah yg lebey baik..mudah-mudahan..n hopefully,dia juga berusaha menjadi seorang yg lebih memahami,bertolak ansur,bertimbang rasa..n fahami diri aku..serta terima aku sedaanya seperti aku terima dia seadaanya..aku berharap sgt..~
lepas je kejadian tue..kami masing2 diam seribu bahasa...entahla..seriously aku xsuke lansung dgn keadaan mcm tue..bole mematikan jiwa...then dia bwk aku p klcc..satu2nya tempat yg kami xpnh pg selama kami kenal n jumpa..then ni first time aku pegi dgn die..sgt2 excited act,but tibe2 rase sedey..kt sana..aku just follow je die..die lansung xnk borak gn aku..smpila time nk mkn,br die tgo aku..tnye nk p mkn ktne..so,aku pilih foodcourt jer..tibe2 rase nk mkn lasagne beef..lame xmkn kt situ..mmg agk lame ok..!act,diri aku xlari dr rase sdih..kalo di ikutkan hati,nk sgt pegang tgn die pusing2 klcc tue..tp len plk jdnya..mmg xdinafikn aku jgk yg bersalah..tp entahla..susah nk ckp..seyes,aku akan xde selera bile jd cmni..tp disbbkn die pksa aku mkn gak,aku telan gak mknn aku tu even xabes gak..then,ktorng gerak dr klcc tue..aku mati2 ngt die nk anta aku balik...dlm hati tibe2 rase sedey sgt waktu tue..cukupla aku tahan jer drp nangis time mkn td..seksa sgt taw..tp,rupa2nya die bwk g ou..brla aku rase lega sket..sbb aku nk bersama gn die lg..then kt ou tue..kami terus ke gsc tuk ambil tket cter devil..aku men tgk jer..xde cite menarik pn..so,okla kn..pas je ambik tket tue,kami ke kedai nk beli mee sua n ayam..situ mmg best ok..!si diala yg bwk n ajar aku mkn ayam n mee sua tue..mmg best.!teringin nk belajar wat mee sua tue..huhu..pastu,ktorng lepak kt foodcourt,smbil mkn n borak2 pasal famili,kt ou br kami ok sket,berbual mcm biasa..hmm..seriously saya sayangkan muchux saya tue..!then bile da hmpir ke 7.30..kami terus gerak nek atas sbb wayang kul 7.50..pas beli air,jgung n popcorn kami terus msuk..cter tu okla kn..not bad..tp certain part..aku xpaham ok..!korang tgkla sendrik nt yer..pas kua wyg kami terus gerk..mule2 plan nk lepak kt old town bb..tp tbe2 xsure plak bb ade oldtown or x..lepak starbucks,xde tv lak..mcmla oldtown tue ade tv kn..haha..tp oldtown ok cket dr starbucks la kot bile time2 tgh bulan ni n lepas raya..hahha..si dia pn da sengkek da..tp sempat lg nk shopping bj tue..haish..so,last2 kami ke steven mcm biasa jer..lepak kt situ teman si dia tgk bola smbil on9..menghabiskan mase yg ade..xnk balik umah awl2..sbb xde org n takut..!hmmm
so,lps da abes bola,si dia terus ajak balik.lgpn da lewat kn,.mase nk anta aku tue,tbe2 ujan lak..terus hati aku di landa rsaw yg amat sgt kt die..yes,aku cepat risaw bile melibatkan org yg aku syg ok..!lps jer anta aku,die terus balik..sekbek hujan xlebat sgt n die n da selamat smpi,alhmdullh..hmm..tp ape2 pn yg berlaku harini,aku tetap hargai harini,sebab ia memberikan aku satu kenangan yg aku xkn lupakn..insylh..i l.o.v.e u...

No comments: