i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, September 1, 2010

oH No..!

uwaaa..xnklaa..xnklaa lg..uhuks..kan best kalo dapat hold je dlu dr mentruasi kn...pastu time 1st exam lak tue...pakej gn first period plus senggugut yg gile2 sakitt..hanya tuhan je yg taw perasaan aku waktu ni..dala malam td xdapat nk fokus stdy semata2 nk duk tertonggeng2 ke kiri ke kanan smbil buat gaya akrobatik..pendek kata mcm2 gaya la ada..sume aku wat...xtahann sgt2..di sebabkn aku xberani ambk ubat semlm..aku sapu balm jer..2botol sekali taw...tp xde perubahan pn..smpi la pg td pn xtahan sgt..aku terpksa gak abeskan pil aku yg tgl left 2bijik sbb tkut sakit waktu exam..xtahann..=(
yg pling aku kesal lak tu bila benda ni jadi time exam paper penting lak tue..crdit hour 4 n dua subject ok...kira2 n membaca (account n system analysis)...! cuba bayangkan cner aku nk wat...sepatutnya aku stdy mlm yg sebelumnya..tbe2 jd cmni then pg td dtg dgn muka tawakal..ya allah..sumpah aku xpnh mcm ni...huhu..even aku pnh overnight kt lua n esoknya paper bisnes sem2 lepas pn,aku dapat skor A lagi..tp ni separuh markah pn aku xyakin lepas..tah2 dlm kelas t aku yg dpt mrkh plng rendah..Tuhan...takutnya...selisih malaikat 44...xnkla cmtu..atleast bg la aku lepas crrymark lulus...takut sgt...pling tkut bile ade repeat n pointer aku jatuh merundung dumm..dumm..mcm bunyi mercun...hesy...takutnyer...sumpah aku rsaw..
di sebabkan tue aku pegi kolej td dgn xbyk ckp..layan perasaan je sorang2..time org gelak..aku gelak..time org rsaaw aku lg la rsaw kn...adoi..tahla..subject tu pn da lepas..mintak2 aku dapat scor lg...aminn..

P/s: hAri 1st day aku tgl puasa..heheh...=p

No comments: