i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, September 20, 2010

mY GiRL

ops,ni bkn my girl yg cte korea tue taw..tp ni my girl versi sy..hehehe..yelaa..dorng ckp,asyk cte my life ( my muchux) sy jer..so,kali ni sy nk cter sal my girfie plk..tuk menunjukkan dorang2 jgk pentg dlm hidup i..tp xsemua girfie i,nk cter taw..yg xcter pn ader..=) tp dorang2 ni sume pentg dlm idup saye..xkesahla..girfie i kt kelas ker,housemate ker,bkn housemate ker...asalkan sy bek gn dorang..n dorang bek gn saye..n pendek citer..kami sama2 bek..hehehe..ok..ok..lets talk about today,ok..today is sunday...!sunday is ahad..ahad is cuti..cuti is best..best is..."i like"haha..ops..terlebey sudaa..sory yer....(^_^)
ok,hari ni i pegi karok gn my girfies,tp xsemua girfie i laa..almaklumlaa..ade yg belum balik lg,tgh sebok beraya..hehe..so,kami pegi bertiga ajelaa..sorang makcik yg muncet dan sorang lg makcik sueziey..sorang lg....hesy..mestila sayer kn..name pn bertiga jer..kami plan nk gerak awal,sebab sy nk kena balik awal..ngt da xnk da balik lewat2 malam ni kn..hahhaha..yelaa tue kn..huhu..so,kami gerak around kul 11lbh hmpir ke pkul 12 tghri ke sogo..smpi aje,terus ke foodcourt taw..lapar okey..xmakan lg dr rumah nie..semata2 nk karok punyer pasall..pas jer siap makan,sy pegi plk tgkt tujuh ke cust.service tuk ambik membership card muchux sy..act,die bt atas name die jer..tp die bg saya gune..ape2 benefit,sayala yg dpt kn..heheh..=p
sek bek kejap jer..then kami terus je ke redbox tempat selalu yg kami akan pegi kalo nk melalak..tp disebabkan cuti lama sgt,sy ley plk terlupe harini happy hour..so,mcm biasa kalo pegi redbox,mesti bwk stud card sbb nk murah punyer pasal kn..rm10 jer..tp last2,2x ganda aku kena byr taw..!disebabkan terlamapu nk nyanyi sgt,so kami ambik jer..30rg tuk 3 jam..okla kn..sejam sorang..haaha..wahh..xpuas nyanyi taw..rasa cam nk tambah lg jer..huhu..tp,bile memikirkan wet raye da makin sket..terpaksa dilupakn niat tue..lps karok,kami pusing2 dl sbb makcik2 ni nk cr bj n suar plk..so,saya ikut ajela kn,lgpn awal lg..=p
drpada niat juz nk karoke jer pd mulenya,tp tibe2 terus hancur berkecai bile teringat i xde lg suar slack putih..ops,bkn xde ok...!tp hilang..!so,sy pn join sekaki untuk operasi mencari mangsa untuk di sambar..wah..mcm nk watpe je kn..??heheh...cr seluar kale pthla kn..tp,punyerla susah sy nk cr taw..semua tempat xtertinggal,tp still xjmpe2 gak..smpila saya terjumpa jenama V**r,okla kn..hHH..mcmla korang xtaw kn jenama ape tue..tp saje jer nk wat korang berfikir..eheheh..=p
n size pn ok..mmg fit je gn badan aku..so,terus je aku sambar..hrge die..msh belum mencecah ke 3angka lg..still lg 2angka..okla kn..mmg sesuai sgtla..hahha..lps jer dpt br puas ht n ley balik dgn selesa..smpai je umah terus je i cube..then cube lg sekali dgn bj yg nk disesuaikn dgn suar br i ni..haha..even lom sempat lg nk beli jean i,beli slack dl pn boleyla kn...aslkn ade n xpinjam org punyer..kn u'oll...tol x..?? 
lps je try suar i tue,i terus lpk2 gn girfie yg satu umah plk..lps je borak2,brla ngt nk mndi..nk bsuh bj2 sekali..tp tgh2 syok mndi tu..ley plk sinki bilik mndi aku tercabut..ulang suara...tercabut ok..!terkejut beruk i yg tgh mndi taw..!nk tercabut jantung,hati,limpa i ni..hesy..menakutkan..terus i capai tuala n kua dr bilik mndi i tue..sek bek time tu i da siap mndi..tgl nk ambik wudhuk jer..pastu i pgl kwn i nie..die pn terkejut ok..hesy..then kami xtaw nk watpe..terus je biarkan je dulu..sbb dorang nk kua..tglla aku sorang2 duk on9 kt lua..tgh sy syok2 lyn movie kt tv n on9 fb tibe2 sekali lg terdengar "gedegang dang dang"mmg nk tercabut jntung aku ni wat kali keduanya..ni lg kuat ok..!so,aku beranikan diri tuk tgk kt toilet aku,mak ai..terus jatuh ke lantai taw..!dasyat....~
disebabkn terkejut n takut aku kol membe aku suh balik cepat..haha..n now sinki aku tue still lg mcm tue...mybe besok br nk kol maintenance..tp sebelum korang ngt kami ni ganas ke ape..sebelum kami msuk n gune sinki tu,die da mmg agak uzur taw..bkn salah kami taww...!hahaha..

tp ape2 pn,saya enjoy sgt wif my girfies td..rase xpuas nk karokk lg..!



No comments: