i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, September 3, 2010

MidtErm oH Midterm

huhu..teruknya sem ni..aku xtawla paper tu susah or aku yg malas study sem ni..tp bg aku sume susah..serabut sgt kpale aku ni..dala stdy sume xmsk sgt..huhu..tahla pening..pening...!
dua paper da confirm aku out..account n sad...wah..xpnh2 aku mcm ni...adoi..ni sume gara2 aku xdpt stdy sbb senggugut yg amat sgt..huhu...then paper bis okla..tu pn sbb ade gak tip yg die bg..so,okla kn..hmmm
kn senang bg tips awal2..mcm paper bis tue..senang sket aku nk stdy..ni..dala term2 marketing susah..memang aku merepek abes la td kan...sedey je tgk..siap ulang2 ayat lg nk nmpk byk..yg xley tahan..ape mksud market pn xtaw..yg confirm yakin..soklan esei num 2..tu pn 20 markah..mybe aku dpt 5 je sbb juz taw point2 die..kenapala susah sgt nk faham n hafal...banyak sgt ke dosa aku..?? *tertanya2...huhu..
hopefully jgn ade repeat jela sem ni...sgt2 gerun...! tapi yg sgt2 pasti ialah sifat2 kemalasan aku tu semakin menjadi2..mungkin sbb aku midterm da nk dekat raye kot...so,excited nk raye n shopping raye tu menjadi2 kan..yg pasti seriously aku xkan fokus tuk paper data comm n Arab..hnya target cukup2 mkn jer..sbb paper tu hari ahad..sabtu plak aku nk kuar..da cnfirm blik mlm...hmm..act,bkn aku xrsaw..sape xrsaw oi..nk jage pointer la kot...huhu..tp sebab die inform kt student ade midterm last minute n kelam kabut ok..sape suro...tgk..aku jgk yg kena tanggung...geram..! tinggal lagi 2 paper yg aku xpasti bole buat ke x..mungkin tido jer kot dlm dewan exam or xpn..berangan..tu mmg hobi aku la kn..hohoho...yg aku dpt ckp..bis jer..tu pn jus level..okla kan..huhu...=((

No comments: