i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, September 15, 2010

i mish u..

uhuks...really mish him there..winduu sgt..alangkah bagusnya if kami da "berkahwin"..ley beraya sama2...ops...terlebey suda..gatal sket ye..hekhek..erm,tp belum masanya lg..aku pn xabes belajar lg...n nk keje dulu..so,perlu bersabar ok...!die pn nk kumpul duet byk2 dulu..ehem..ehem..kumpul duit bebanyak..??mcmla aku nk wat "wedding of the year" kn..huhu..buat yg simple2 pn perlu persediaan yg rapi ni kn plak nk wat majlis yg gilang gemilang terbilang dan cemerlang..hohoho..tp tipulaa niat di hati xnk wat majlis yg gilang gemilang kn...??sape yg xnk oi..tp sume tue aku xkesah sgt..yg pentg kebahagiaan kita n selamat di ijabkabulkn tu yg pentg disamping di restui oleh kedua2 belah keluarga..opss...terlebey lagi...cik niniey oi...anda still belajar lg ok..!jgn nk menggediks sgt..!AMARAN..!
hahah..beselaa...tu mmg hoby i..suke berangan...!..
okla..now,aku still di kampung halaman tercinta,tp yg paling terasa bila saat2 si dia hantar aku nek bas untuk balik ke kg..mase tue,ngt aku yg nk pegi ofis die..tp last2 sebabkn beg yg  besar,si dia yg dtg amek lepas abes keje,.yg xtahan lps berbuka die pening2,n sempat tdo dulu time lepak di starbucks,mase tue aku sempat on9 smbil2 nk tgu nak nek bas..act,aku serba slah n rsw tgk dia mcm tue..bile aku suro die blik dulu,die xnk..yelaa..even aku berat hati nk suh die blik,tp bile fikir2 blik,drp nt die mkin sakit bek die blik dulu kn..n kul 9.30mlm aku gerak ke hentian putra...mak ai...giler ramai org..mmg sesak giler..dgn asap2 bas,mmg ley bg aku pening,n lg la aku bertambah risaw dgn keadaan dia yg dah sedia pening..tp aku bg die duduk jer,bia aku yg cr bas..selalaunya si dia la yg bz tlg crkan num bas..ya allah mmg panas giler,da berpeluh2 aku cr satu2 bas kt situ..atlast, kul 10 lebey br bas dtg..yg paling aku xtahan saat2 aku nek bas,ble aku nk nek juz tuk letak brg je dulu si dia xbg..dia suruh je aku nek trus..mase nk nek tue,mmg sebak sgt dgn tiba2 bile tgk dia..rase nk peluk2 sgt dia waktu tue..hesy..pas je salam..aku terus je nek bas..xsanggup tgk die pegi..huhu..mcm mnela if kawen nt..mesti aku xley berpisah lnsung huhu...die cume ckp..spent la mase gn famili plk..t kite ley jmp lg..n now die pn kt kg die..wahh..rindu sgt2..ble sume kt kg halaman,msng2 da bz..xsmpt nk sms sgt..huhu

No comments: