i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, September 7, 2010

hasil aku jawab 2paper after kua shopping..

waaa...xtaw nk cakap apela kn...sek bek before aku kua tu awl2 lagi aku da siapkn note tuk data comm aka data communication..so,ble de mase..tujuannye ley la hafal dlm kete ke...smbil tgu mkann smpi tuk berbuke ker...alahai...tu pn aku hfl sket jer..point2..hmm..okla gak kn..hmm..ni la yg xbestnya bile exam hari weekend..!hesy..bile da kua,da tentu aku blik lmbt..so,plan nk blik awl smpi dkt kul 12 mlm lbh la kn..nk kemas brg lg..mandi lg..basuh bju2 lg..hmm..xkira gn penat lg..kalo xkua,da xsmpt nk beli ksut rayer lak t..tu je aku ley curi mase gn si dia,then lusa aku da nk blik kg..hmm..last2..kul 1.30 lbh2 br aku start stdy tuk data comm..then smpi kul 5.30 pg aku start stdy arab...smpaila kul 6.30..mata aku da xlarat da nk tahan..u'oll bayangkanla..sabtu pg ble i bgun..trus je mandi n bersiap tuk kua...*maklumla..da xle pose..so,fhm2la aku bgun kul bpe kn..hehe..pas2,pas da mndi n bersiap pe sume..kemas2 brg then terus kua..smpila aku blik kul 12mlm lbh tue..so,dr 6.30 tue..aku dpt tdo bpe jam jer..kul 8 da start exam data comm..kul 7 da nk kena bgun tuk mndi n bersiap..sekbek la xley pose..so,xyahla bgun pg2 sgt tuk solat subuh kn..ermm..then bile di tolak dan ditambah..hanya stgh jam je aku dapat tdo k..kalo di ikutkn ht ni..nk sgt aq wat toyolll..tp smpt lg berfikir gn waras...hesy..sepanjng 4sem kt kolej ni..xpnh aku bwk toyol dlm dewan exam ok..! n bg aku..watpe stdy kalo still bwk toyol aka note kecik2..?da name pn exam @ ujian tu nk uji kefahaman kite dlm kite belajar tue..so..?bile bawak toyol bole ke tentukn kite ni pndai or x..??pndai menipu adela kn...!
so,kepAda yg bawak toyol moyol ni..Insaf2 la wahai manusia...hmmm...
then,esoknya..paper data comm..alhamdlh..xmngecewakn sgt..aku still dapat bt even yg aku terkilan bile yg msuk tu ape yg aku da bace tp dlm exam jd blur...!sgt puas hati ok..~..hey,ofcos saya sedey..xtdo taw stdy...even kua pn saya still make an effort n give my comitment..so,soalan yg tue..saya tulis pe yg terlintas di fikiran jer..haha..bgus x..hehe..then sejam kemudian..paper arab plak berlansung..wah..mmg terbaikla..no tulisan rumi even satu pn..ok..in jawi aku still faham lgla kn..but in arabiyah 100% pure...dgn tahap aku hafal bnde yg simple n basic..n byk mne pn aku hfl..cner aku nk taw ape arahan soalan die kn..tu pn dlm bhsa arab..atleast aku ley terima n buat if die letak terjemahan kt arahan soklan tue..tp ble ape arahan die pn aku xfhm,..mmg aku blurla kn,..!yg aku boley bt..bile ade soalan yg padankan,..tu pn die letak gmbr2 then aku juz suaikn je..wah..yg tu je kot markah yg aku dapt...terbek..!haha
then bile kua dewan..kwn2 aku pn same jer..hahah..yg xley tahan tue..bile ade mamat2 yg depan n sebelah aku n de girl ni duk usha2 jwpn aku..hahaha kelakar kot..! aku pown 2 kali 5 gn korang je wei..hampeh..hahaha..so,tgk jela bpe markah yg aku dapat t k..tu jer yg aku mampu bt..seratus peratus dr tahap ilmu yg ade n no ciplak2 n copy dr stick note or toyol or soon..=p

No comments: