i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, September 7, 2010

enjoy pas exam n rambut baru...~

wah..pas je jawab 2 paper last semalam..aku terus blik ok..da xsggup aku nk stay lame2 kt kolej tue..haha..then br ngt nk ajk membe aku temankn aku wat rmbut..nk potong rambut nie..then bile da smpi umh,aku kol nk ajk g wat rmbut..tbe2 die pn ckp gh siap nk g wat treatmnt rambut..so..mmg seribu kebetulan la kn..then pe lg..aku terus jela siap kn..ktorng gerak g bb je terus..ngt nk wat kt area umh je kn..smpi je salon..terus aku bncng then wat rmbut..yg xtahan nyer cina tu ptong rambut aku pendek sgt..!pendek ok...GERAM..!aku da ckp nk paras leher...kwn aku sndri pn da tegur pendek sgt..then aku da siap ulang lagi sekali nk paras leher..n nk gaya BOB STYLE...hesy..ni pendek ATAS leher dah..bkn paras leher ok..!huh geram..sedey..nyesal..marah..malu..segan..sakit hati..dahaga..lapar (even xpose)..nak mengamuk..nk nangis..nk shopping byk2..okey duit xde...diam..! huh..!..sek bek aku bawak snow cap..ley la aku tutup2 sket..tp dlm bermacam perasaan yg aku rase tue..sempat jgk sambar sehelai baju..ok...tersasar sket...mule2 xnk lnsng pndg benda len..juz nk wat rmbut...!tp sebabkan xpose..so,iman xkuat..aku tersasar..! n di sebabkn kwn aku sorang lagi nie kena blik awl,pas treament,die da blik sbb de family gathering berbuka pose..sgt best ok..jeles den..hesy..so,tgl la aku n makcik sorang lg ni..so,di sebabkn die tgk aku beli..even die pose pn..die pn xkuat iman..aku berjaya menggoda die...yes..yes...die pn beli satu..jenis yg agk sama tp berbeza corak n gaya..ops..terlebey suda...eh..bkn saya yg goda die k..kami saling goda menggoda..die goda saya n saya goda die..then di sebabkn pekerja kedai tu pn pndai menggoda..so,kami pn tergoda la...haish...then bile da beli..aku tgk kt wallet,left 4hengget k...! ni sume slh owner kedai tu..aku nk byr gn visa pn xley..kedekut..!haha ..yela tue nini..bkn over rm5o ker br dpt gn visa..haha..cover la tue...~
ok,,mmg tgh nk cover pn ni...!hesy..then,kami terus cpt2 kua dr kedai tu..tkut makin tergoda..pastu terus g kfc sbb da hmpir ptg then kami nk blik..pas da ciap tapau kfc kwn aku ni..aku g ambik dt blik tu beli roti feveret aku unties annes..then..kami terus blik dgn menaiki kenderaan kami iaitu lrt..hahaha..blik jer..then mndi n kemas brg sket..on9 then mkn roti saya..kul 9lbh sy da lelap..smpilaa esok pg..xsedar pape...mmg saya xpasan pn msj2 n kol dr si dia..sory muchux...penat sgt..sek bek dia faham sndr...hehe..yelaa..ofcosla penat..! dala exam stdy b4 exam stgh jam je dpt tido..then pas exam rase xgntuk lg nk tdo..then kua g wat rmbut n pusing2 jap pastu blik..wahh..penat sgt..so..so..exhausted..hmm..then bgun je dr tdow..pas mndi2 n bsuh bj,,aku terus kemas umh plak smpi ptg..cuci kipas..bsuh lntai..sapu smph..psng lnsir..buang sampah..cuci toilet..wah...penat ok..!tp puas hati..huhu..yg pasti esok mlm aku da dapat blik kg..yeay...nk rayer...~

1 comment:

Anne Boleyn said...

hye..tolong nasihatkan jiran saya camne nak train kucing die berak kat toilet leyyy? hehe :p