i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, September 14, 2010

bz bErAyA...

wahh...sebelum terlambat dan sebelum aku merepek tah pape kt my blog ni...saya ingin mengucapkan "selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir n batin" kepada semua pembaca blog kesayangan saya ini..hopefully korang maafkan if selama ni aku ada menyinggung perasaan,terkasar bahasa..terngumpat terkutuk,terpinjam n terlupa..n mcm2 "ter" lg lah...hopefully di maafkan k...di sebabkan terlampau n super duper bz gn persiapan raya di kampung halaman aku di trgnu,so,br sekarang aku dpt curi mase tuk update blog....wah rindu giler k..kalo ikutkan mcm2 cerita nk sumbat dlm blog i ni..tp disebabkan kesibukan masa..so..kite tulis je mane yg mampu k..
huhu..tahun (2010) bg aku okla kn..tp pling sedey sebab xdpt byk wet raya..uhuks...ye...!mmg xbyk wet raya pn k..sedey sgt2...dr akak aku yg sulung pn xdpt thun ni...dulu n tahun2 yg lepas...aku dpt rm50,n dr sis yg num 2 pn i got rm 50...tp tahun ni.......uwaaaaa.......xnk ckp pape..!
n lg satu..duk umh mmg dpt rehat sikit jer k..mcm2 keje aku kena wat...almaklumlaa aku jer tgl anak perempuan yg besar n belum kawen lg..yg len2 sume da kawen kecuali akak aku yg betul2 atas aku..tp die tue..susah giler nk dpt cuti..tahun ni pn xdapat cuti...hmm..tp..raya yg best cket bg aku..bile kami men lawan mercun gn umah jiran...wah..best giler...yelaa...jiran aku tu anak2 die dala de polis...kastam..askar..n sumelaa...so..tiap2 tahun mesti ade jer bunga api,kt umah aku pn sama..sepupu aku siap pg borong lg mcm2 mercun..wah...best giler tgk..3malam berturut2 kitorng men mercun,..haha...ops,pembetulan...aku juz tgk jer ok..yg tukang pasang,cuma adik2 aku,cousin aku n  abang2 aku..!then mlm tu jgk kami wat bbq..mmg best...huhu..tp now,my sis da pulang ke kl..tgl lg aku,adik llaki aku,akak aku n her husband n abg aku yg duk kl yg still blom pegi lg...tp lame2 nt mesti umah aku kt kg ni kembali sunyi balik...huhu...sedey lak rasenya...uhuhuk..

No comments: