i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, September 25, 2010

bosan..bosan...!

adoi..br sempat curi mase nk update blog...! mcm ni la klo aku kt umah my sis,tahap kestressan tu akan naik dengan mendadak ok..!tension...~
melayan kerenah anak2 buah aku yg kesemuanya perempuan..tp xmcm perempuan..degil..!
mmg memerlukan satu kesabaran yg tinggi bila melayan dorang2 ni sume..terutamanya yg pling kcik...adoi...
aku blik sini pn sbb my sis dr langkawi dtg..dr hr rabu hgga ahad ok...sabar jela..lgpn satu hal lg..aku xjmp si dia mgu nie..die ade company trip..n now,br je text aku dia da smpi cherating n br je lps aktiviti treasure hunt..plan nk join treasure hunt tue..tp sume tu tuk company die jer..so,duk umah jela kn..huhuh..tp sekurang2nya aku tlg find kn die clue2 yg di bagi..pening jgkla kn..haha...n now,esement aku jgk semakin melambak...!satu ape xsempat nk sentuh..sesungguhnya aku xberani nk wat esement aku di rumah akak aku ni..kecuali yg kecik tu xde..hahah..just bwk je esemnt tue..simpan dlm beg wat pekasam...!
but,mgu depan mybe aku akan mencapai tahap ke"bz"an dgn mendadak...sgt2 bz mybe..dgn esement account,arab,marketing,sad,n bis...wah..pakej lg sekali dpt...mmg syokla aku kn..huhuhu..
xnk ckp ape2 dah..tbe2 mood xde...jmp lg...

No comments: