i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, August 31, 2010

SaLAM MerDEkA SEMuA ~

Hi sume..SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YG KE 53..
wah..da 53 tahun NEGARA kita MERDEKA kan..bergerak dalam acuan kita sendiri tanpa campur tangan penjajah..ouh sungguh beruntungnya rase..lahir di dalam keadaan yg sedia aman dan merdeka..tapi xlupa kepada perjuangan dan pengorbanan Atuk dan Nenek kita dalam mempertahankan tanah air yg tercinta nie..semoga mereka semua di rahmati di bulan ramadhan nie..amin~
di harap sgt mlm merdeka ni xde orang yg anjurkan private2 party or seangkatan dengannnya...setidak2nya tolongla respect BULAN YG MULIA ini..! huhu
tahun ni aku sambut di rumah jer..xpegi mane2...tp teringin sgt2 nk sambut dengan boyfren..tgk bunga api n tengok gelagat orang2 yg sambut mlm merdeka...ktorng xpnh smbut merdeka bersama2 lgi ok..huhu...tskk..tskk..tp xperla..ade mase lg..insylh..mudah-mudahan..tahun lepas sempat jugak sambut merdeka di genting..wah..sgt2 meriah..penuh dgn kereta jer...tgk bunga api n gelagat org...sgt2 happening..
tp tahun ni pn aku rase lebih bermakna dr tahun lepas2..sbb penghayatan erti kemerdekaan tu lebih bermakna and yg paling penting..aku sambut dengan pemikiran yg sedikit matang dr tahun2 yg lepas dan yg paling bermakna..aku sambut bersama yg tersayang even kitorng xsmbut pn..sgt2 bersyukur ya Allah...Alhamdullillah...~

No comments: