i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, August 27, 2010

Hari yg BahagiA

Hari yg bahagia…
Alhamdulh..syukur sgt2 pada Tuhan kerana memberi ku kesempatan untuk merasa bahagia…cewah..kenapa ayat aku skema giler nie..??
*tertanye2..! dan mengeluh..*haihh….haha
Kenapa rasa bahagia..?? ok..meh sini akak niniey nk cter ni…mari..mari..jgn malu..malu..yg dekat..lg dekat..yg jauh guna webcam ye…meh same2 dgr cite saya…harharhar..ops..di sini,sy akan anggap sape2 yg singgah blog saya,mestila tuk baca my entry kn..?? kalo rase2 bosan asyk2 dgr cter yg lebey kurang jer…dengan senang hati boley pegi yer..ini blog..aku yg punya…hahaha..*gelak jahat ala2 gaya dalam citer ahmad albab..hehe..ish..xpatutla niniey nie…kasar bahasa tue…!
Okey2…saya mintak maaf k..?? sila bace n berpandangan positif pada blog saya..ok..??
Ok..nk mula cerita nih..hee..yela2..saya ngaku..citer die xdela gempak sgt pown…bese2 jer..saje je nk menmpkkn gempak..hehe
Yg buatkan cik niniey ni feel hepy n bahagia sgt2 adalah di sebabkan die baru jer jumpa gn buah hati pengarang jantung pisang dia td…wahh..seronokkk la die kn…jgn jeles..jgn jeles..cool…wah…ade ke org yg jeles..??perasanla cik niniey ni kan…??ok2..abaikan jer k..die ni mmg kdg2 agk over perasan sket…hehe..ops..terlebey sudaa…~
Okla..sebenarnya bnda ni dari mgu lps die ajak boifrenn die berbuka same2 n plan die nk pegi sendiri kt ofis boifrenn die tue..tp hari ni br dapat..excited u noe..pastu nak di jadikan cite tu lebey menarik…lec aku yg sepatutnya hrni ade kelas kul 3.30 smpi 4.20 tue last minute lak cancel…adoi..cner ley cancel ni sir…hee…*ohh..tipu la niniey yg bercakap cmtu kn..mmg xla kn…sebaliknya die akan cover2 depan sir..padahal blkng sir…hoorayyyy..kelas tade…soo,kiter enjoyyyy…~.hahaha
Then lpas jer kelas sad..oh..kelas tu sgt2 sedih yer…sbb tu ktorng pgl sad..ataw name xglemer die..system analysis and design..2.40..trus die gerak balik..*dalam hati melonjak2 keriangan xsabar nk jmpe die…nah,buktinya die asyk kol je boifren die tue..mnganggu..~ hehe         
Tp bile kua kelas jer..br die pasan rupe2nyer ujan kt lua..alahai..sek bek la time 2 awl lg..tp tu sume xmematahkan semnngt die tuk jmp boifren die tue..semangt taw..~
Then tgu lame sgt ujan xbnti lg..kwn die ajk p solat dulu..so,dorang msk blik dlm kolej..kua tu,ujan da reda..so,trus je amek cab n blik…smpi je umah..rehat jap..then trus je bersiap..pastu dlm kul 4.20 die gerak amek cab ke lrt tuk p msjid jamek…alahai lmbtnyer tren ni..mase da berjln..tgu pnyer tgu akhrnya smpi gak tren ni..smpi je di masjid jamek..huish..ramainya org..nk lintas jln pn punyerla sush..sek bek ramai org..de gak kwn nk melintas kn..pastu die terus je p putra tuk ke asia jaya…kt putra lg la ramai..mcm sardine daa…*sila sebut ala2 gaya sudin dlm cte pendekar bujang lapok..=p
Pastu,kebetulan pas je die beli tket..tren da ade..even da padat..die men sumbat jer..yelaa..nk cepat smpi kn…hee sek bek dapat meloloskn diri…klo x…mmg lmbtla smpi kn..pstu dlm kul 5.10 die smpi di sana..tgu plk si boifren amek dr ofis die..wah..penat..~
Then bile da jmp..bncng plk nk berbuka kt mne..mula2 boifren ajak p shah alam..tp cam jem jer..maklum la..name pown blik keje kan..huhu..so,he decide to go to sunway ajer laa..kt sunway tu,pusing2 cr kedai mkn yg sesuai tp xde yg okey..last2 msuk je sunway pyramid,die n boifren tringin nk rase ayam penyek,so tryla kn,smbil2 tgu waktu berbuka tu..kami jln2 dl smbil tgk org men ice skating..waa,bestnyer tgk..cam nk men jer..tp si dia ckp,nk men t wat malu jer klo xpndai,hee.besela tu kn..xper2,satu hr nt aku nk men gak..~hee..then ble nk dkt berbuka kami trus get ready..rase mknn kt situ..okla kn..bese2 jer..hee..korng rasela sndr ble dtg sunway pyramid ni k..mls nk cter lebey2..
Pas da berbuka..kami lepak2 dulu rehatkn perut sbb da terlalu kenyang sgt2..lgpn,si die pening2 n Skit mata..sgt2 sayu bile tgk die mcm tue..susah ht sgt trutamanya mngenangkn die akan blik sorng2 pas hntr saya pulang nt..huhu..then we decide to blik jerla..tp sempat lg singgah jap beli roti untie anne’s kegemaran saya..=)
Pastu sebelum balik,kami ke hentian putra dulu tuk amek tiket balik kg saya..*blik kg pd 7hb ye..agk lwt..uhuks..*dgn perasaan sedey,.kecewa..frust menonggeng xdpt blik awl…~
Ni sume gara2 ade midterm…haih…tahan jela kn..cume harapkn yg terbaik tuk midterm aku nt…hopefully still maintain 3above..insylh..mudah-mudahan..amin..~
Ok,kt stesen tu punyerla ramai org..sume berpusu2 beli tket…huh sek bek la aku da tempah awal2..klo x..mmg aku pn akan mengalami nsib yg same..ish..ish..ish..
Then,pas amek tket  kami terus gerak dr situ..balik la kn..cian die,penat..huhu..
Tp xper.weekend ni jmp lg..hopefully die ok n sihat..=)
Xsabar sgt2…yuhuu…~


                                                                           



2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

blogwalking...wah sukanya diaaaaaaa!

CiK niNiEy said...

hehe..xdela..bese2 jer...nway..tengs dear follow blog i..=)