i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, August 26, 2010

eSOK nk bErbUKa WIF HiM

yeAy..sayer sgt hepy sekarang...suker..suker...td pas gayut gn die..die ajak berbuka samer-samer lagi..wahh..ni kali ke due kitorang berbuka same2 di hari biasa..hehe..act,aku yg plan nk pegi kt tempat keje die..nk berbuka same2..tp die asyk bz jer..so,die ckp xtaw lg..so,aku xnkla push dia sgt kn..tkut t ganggu keje die..di tambah pulak sekarang mmg die bz sket..so,xperla kan..tp tibe2 tadi time kol,die tnye esok nk dtg kul bpe..??wah..terkejut waa la der..haha..then ape lgii...terlompat2 mcm kanak2 dapat choc la aku kan...hakhakhak...then dengan excited tahap gaban nyerr aku terus ckp on jer....pastu terus ckp plan besok cner..pas kelas..mmg akan aku berlari2 pecut 100 meter balik umah n tukar baju yg lawa2 pastu terus cr cab ke lrt pandan jaya terus ke masjid jamek then amek putra ke asia jaya..wahh...details lagi taw...yepp..kena ngt...pastu smpi jer putra asia jaya tue..aku kena tgu die dtg amek aku dulu..hopefully xtgu die lame cam hrtue..yelaa,hrtue aku xreti nk budget time kn..maklumla first time pegi ofis die kn..then kali kedua ni,aku da bole budget time la kot kn..hopefully sempat n dapat balik awal besok..huhu..even ktorng juz jmp untuk berbuka puasa jer..tp bg aku..tu pown da cukup bermakna sgt bg aku..setiap mase bersama die adalah detik yg bahagia sgt untuk aku..sebabnya aku saaayangkan die sgt...n bile bersama yg tersayang..semua masalah,boley lupa...hehe..=)

No comments: