i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, August 3, 2010

AtiVitiE kAMi d HujUnG MinGgu..

ok..dr semalam lg nk update blog..tp xsempat sebb kepenatan yg amat..wahh..cte kami lg..hey,ofcoslaa..da nme pown kesah kau & aku kn..sape2 yg agak2 mnyampah,xsuke n papela..plezz jgn bace k..senang cter...kn..kn..??tol x..huhu..eh ape yg aku merepek ni...?ish...da..da..
ok..nk cter weekend ni saya bt ape je..ok,bermula gn hr jumaat saya da xde kelas...so,saya ct 3hr laa slalunya..tp xpg mne2 pownlaa..duet dlm poket semakin menipis kn..uhuks...so,kena duk umh jela kn..n awal2 saya mengajar diri saya tuk menerima kenyataan yg si dia xjmpe saya mgu ni..n die pown dah mention awl2 die xjmp saya,siap ckp "kali ni btul2 taw..b da xwat surprise mcm mgu lps,sbb b nk g sunway tu"haha..sbb die nk pg ke konsert mtv world stage kt sunway..bnde tu mmg da lame die nk g..so,bia jela kn..mule2 saya nk ikut..tp die nk pg gn kwn rapat die..gg..lgpun die ckp die xsuke bwk saya pg tempat2 cmtu..jd,saya terima la kn..ade btul gak tue..huhu..
then jumaat tu saya xde wat pape..on9 jer..then wat esemnt sket..*tp xsiap jgk..hehe
pastu saya mndi lg,cuci bj..msk dan mkn..xde nk wat pe sgt pown..huhu..bosan..
then mlm plak..on9 smbil wat esemt,update blog,solat then on9 lg..smbil msj2 gn si dia..
lps mgrb tue,si dia pn on9 jgk..so,saya juz chat kt ym n fb jela kn..pastu borak2 jap..tbe2 die ajk kua...wahh,terkejut sgt kn..ngtkn die men2 mule2 tu..yela..sok die nk pg sunway tue..n dia ckp mgu ni xkua..tp die ckp tbe2 rase rindu..haha..lps da deal..kami pown trus bersiap..wah..semangat abesla saya kn..pas da ciap sume tu..saya tgu die dtg..kebetulan kwn saya enaz nk dtg umh gee..tp sebbkn die xtaw jln,saya tgu je my hubby dtg then ktorng pg amek dorang kt depan kolej..bwk dorang g umh gee then jmp jap pastu saya trus gerak gn die..ktorng g jln2 kt bb.mkn kt kg baru..waa..lame giler xmkn kt sini..salah satu tempat feveret ktorng kt kg baru..huhu..lps tu ktorng jln2 je pusing2 kl..bestnyer..'lama sgt xjln2 cmni..slalu ble kua mesti tgk wyg then pusing2 kt shopng complex..huhu..
then bsoknye lak..awl2 lagi da lepak starbuks tuk on9 berjam2 kt sana..semata2 nk beli tket wyg..tp last2 cam hampeh jer...xdapat...!last2 si dia mintak tlg akak die tlg belikn on9...hurm..sekbek dapat...ktorng pilih MID valley tuk tgk wayang cter SALT,amek kul 5pm,awl2 tkut xsempat lak t..fuh cter tu mmg best sgt..byk aksi..mmg xrugila beb..huhu..
ok,sblum pg mid tue,aku pg bb lak..usha2 brg kt sana,sbnrnya msuk bb plaza juz nk beli roti unties anne's jer..then selebihnya..pusing2 jer..haha..cr wedges pown xde yg berkenan jer..huhu..
then da agk lame dlm tu..ktorng kuar,tuk gerak ke mid..smpi je mid,trus je amek tket dlu,fuh ramai giler yg beratur..yg aku geram tu kaunter tiket e-payment pon ramai..sbb org yg xbeli on9 pn beratur sama..huh..pemalas..!...*geram jap..
lps je amek tket..ktorng g pusing2,g mkn ais kacang kt foodcourt smbil mkn roti feveret aku td..pastu sementara nk tgu nk msuk wyg,aku temankn si dia cr bju2 die,tuk mak ayah die sume..alahai penat..
die nk cr bj kalah perempuan..heheh..
then ble time aku nk beli brg aku..hesy..cepat je merungut..hahah..
then,da nk dkt kul 5 ktorng mula grk nk msuk wyg..beli popcorn pe sume..then trus msk..
yg aku geram tue,time msk je wyg,die ni ley confident je trus duduk..yg aku plak ley je follow jer die..yela..stp kali msk wyg aku mmg flow die pown..nk follow sape lg kn..tp ble duduk je..tbe2 cam pelik..td time pilih rase cam lain sket..hmm..tp aku diam jer..then ble tgk sit die pelik sgt keliling aku..n terpandang lak num sit yg sepatutnya aku duduk,br aku perasan yg die slh duduk..hesy..malunyerr..ptutla org sebelah aku ni cam pelik je tgk..wat malu jer..hesy..geram je aku time tue..haha
tp yg xbest tu,time dlm wyg xtaw knp aku tbe2 tacing sket gn die..hurm tahla..tp mls nk ngt..ape2 pown aku ckp..tetap sama je alsan die..mcm aku xbrp pentg sgt..seyes tbe2 rase mcm tu time tu..huhu..tbe2 jgk rase sgt sedih n sebak..huhu...ok da2..mls nk ngt lg..ignore je bnda tue...huh..
tp yg aku taw..cte salt tue mmg best..& confirm akan ada smbungan die...nantikn ye..!
ok..pas abes je tgk wyg tue..aku pusing2 jap mid tue..then trus je kuar..nk mkn kt pasar jalan tar,,huhu,tu mmg tempat feveret ktorng..weekend je mesti p sana..pas pusing2,sempat gak aku sambar inner n legging kale coklat..hehhe..sambil teman si dia beli baju melayu tuk raya..dapat bonusla katakn..hehe..
then ciap je..ktorng jln2 jap then die anta aku blik..act,br je ngt nk singgah downtown danau..tp ujan lak..lgpown time tu downtown br nk bkk..so,xbest sgtla jln2 kn..hmm..
n next weekend pown xsure dapat jmp ke x..hopefully dapat jmp,..sempena saat2 terakhir b4 sambut bulan RAMADHAN yg di nanti..wah..hehhe..
xsabar lak nk berbuka same2 gn die...dan amat sedey xdapat sambut 1st puasa gn family,ma,abah n adik2..huhu..cam nk blik je..dala musim buah skunk...wahh..jelesnye..huhu


No comments: