i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, July 15, 2010

suka beRANGAN

HAHAHA..dgr je ayat di atas mesti da dapat agak ape yg aku nk tulis ni kn...
hmm..YES..!aku mmg suke berangan nk2 ble time nk tidow...hesy mmg satu kewajipanla bg aku..
klo xberangan tu mmg xsahla wei..
sbbnyer BERANGAN tu besh...hahaahha..
ape yg aku slalu berangan..??hmm..mcm2 tajuk ade..setiap mlm mesti bertukar tajuk...!
tp ade jgk 2,3 hr tjuk yg samew jer..femes tajuk..mestila aku berangan nk jd KAYA..
haih.bkn aku jer aku rase suke berangan ni kn..korang pown samew je kn..?alaa...ngaku jela..aq pown xmalu nk ngaku2 neh..heheh..berbalik kpde suke berangan nk jd kaya..hmm,mmg bestla kn..xdpt jd kaya,berangan pown okla..hahah..cbe korang bayangkn kaya macam JUN PYO dlm cte "boy over flowers" tue..hesy..mmg mcm2la aku beli kn..xpown kaya cam PARIS HILTON tue..hesy..mmg aku suke glerla sgt2 kn..cbe aku dapat duit sejuta jer..xbyk,mmg da ready dlm kepala otak aku da ape yg aku nk wat gn wet tue...
OPS..!bkn shopping k..ngat aku pmpn trus ngt nk g shopp jela..??no..no..no..
aku nk beli umh banglo,kete idaman,beli kt mak ayah aku skali..wah,t blik raya ley tukar2 pakai kn..haha..then nk bkk bisness..butik,salon,cafe,restoren,???ape lg yepp..erm sumela nk bolot kn...wah..giler..!
then aku nk p bercuti sakan..nk ajk famili,my boifee,kengkawan...law dorang xnk,xper...ley g sensorang...!
ape nk tkutkn...pasang je bodyguard..kate duet byk..ape ade hal kn..??hahaha..
then men saham ker..giler kentang la niniey..!mmg mcm2la nk wat kn...duk umh goyang kaki...cbe anda bayangkn hdup mcm tue..alangkah bestnyer...hesy..dah2..ckupla yg tue..
selain tue aku berangan nk kawen..hesy mengong kn,,,??mmg details la aku berangan...ops,jgn pk len k..ish...
mmg klo bley nk wat gempak glew la..7hr 7 mlm laa..gilang gemilang dan terbilang laa..haha....
da,stop2..bnde len plak..ape lg yg aku slalu berangan erk..erm,,yg len tu da optional..bergantung pd keadaan,,ble aku tgk movie sedey ker then aku xske ending die mmg aku beranganla tukar ending sendiri..wat konon2 citer aku  nyer versi lak..walaweh...gilerla..tp klo hepy ending lak..aku tukar lak heroin tu jd aku..hahah..korang pn pnh jgk kn..??ala..ok,aku smpn rasie koranng..!hahah...
ala,xabes aku nk citer kt korang sume..smpn2 la sket eh..
pendapat aku,xsalah pown nk BERANGAN tp jgn mengganggu keje len..ok..tryla..best punyer..=P

No comments: