i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, July 24, 2010

oh BoriNGnYEr..

yup..mmg sgt boringlah saya ni kn..hr jumaat mlm xde wat pape..slalu mesti asyk duk plan nk kua dating bersama si dia besok..dan jugak akan tido awl untuk mendapatkn rehat yg cukup..tp itu sume xkan berlaku untuk esok hr ok..!sgt frust act...
tp xkn nk gado sal bnde tue jer kn..??nmpk sgt di situ saya yg tidak matang kn..??ckupla bnda yg lepas2..no more outunderstanding lg ok cik niniEy..??okla..sya faham...ish..
ok..bsok saya kena watkn dialog untuk meng"interview" satu company untuk satu project berkumpulan saya..ish..mls..haha..niniey..!!!ape nie..jgn mls2..ish..ok2la..hmm
sok jgk kena pg dat company untuk interview..adoi..leceh act...tp have to ok...!
then aku mybe akan pegi ke jalan tar untuk jln2 di sana..menhilangkn bosan bersama kwn aku yg jgk bosan di hujung mgu..ish..sungguhla kasihan kami ni ye..ish...ptut dikasihani laa..nek tren je ok..!
uih..mase ni la nk support transport awam kn...kalo tidak..mmg xkn pndgla kn beside teksi..sebab almost everyday i'll used the cab to go to my college..haha..okla..back to tjuk asal..boring..!
mmg sgt2la saya rasa boring ok..sbbnya mase tgh merapu dlm entry kali nie..bf saya plak tgh melepak bersama kwn2..bermain snuker dan melepak di mapley...ish..
saya..??ouh..mmg dirumah sajalah kn..kalo tidak..tiada mknala saya mau mengarut dlm blog kesayangan saya ni kn..ish..kalo bukan dirumah..no more blog post ok..xselesa..!!
saya akan menulis bile dalam keadaan selesa dan tenang sahaja..len wktu..bergntung ok..huhu..
bosan xtaw nk watpela kn..erm..dgn tgh2 bulan nie..mmg kena duk umh la kn..haih..tensen..tensen..
eh..jgnla nk tensen sgt ok..xelok tuk kesihatan dan awet muda..haha..
even geram tahap gaban sekalipn jgn sekali2 kuarkn kata2 kesat ok..!itu pesanan untuk semua dan saya jgk..ish..mne boley..t free je mulut i kena tgn gn bf i..ish..eh..ops..sebelum anda tersalah kefahaman..die xpnh tgn2kn saya ok..pkul2 manja adela..ish..ok..klo tgn tu saya ley trime lg..bkn sakit pown..!
tp kata2 die pastu mmg saya gerun..!ish..so,kesimpulannya..saya xmo lg menc***t dah..ish..mmg xsopanla minah ni kn..hahah..ops..!!
nt sudah akan menjadi sopan..tunggu saja ok..?wee~


No comments: