i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 25, 2010

kEjuT@n..

owh..sgt2 terkejutla saya..ish...eh jap..bkn terkejut melatah ok..!opocot mak kaw..hesy..no...no..no..
act,terkejut sebb surprise yg Encik Boifrenn saya bt tuk saya..oh..gilew2 saya xsangka die nk wat kejutan tuk saya..yela..mane tak nye kn..saya & Encik Boifrenn sampi gdo2 taw..adoi..sungguh xsangka sgt2 ouh..yup..i admit Encik Boifrenn saya tu selalu ade full of surprise tuk saya..tp memang saya xsangka n expect lnsung dia nk wat kali ni..oh Tuhan..tengs 4 everything...=))
ok2..sebenarnya msih terkejut jgk lg ni sket2..hehe..yela..ok..mgu lepas saya da jmpa..da spend time together gether la kn..i pnh cter kt entry bwh2 ni kn..so,xyahla ckp lg k..then,okla..act,kami xjnji nk jmpe next weekend lak kn..but die juz say "insyaallah"..die ckp die xberani berjanji..ok..tp ayat2 die tue kadang2 wat saya confuse sket..so,i expect die dtg la kot mgu ni kn..huhu..
then mgu tue lak i de byk keje nk kena wat..terutamanya sal satu project yg kami perlu bt...kami tue i mean,my grup member's laa kn...so,i shuld give my full comittment too..yg leceh sgt tue,kami kena pg meng"interview" satu company untuk kami develope satu system..haihh leceh taw..!
kwn2 i plak plan nk wat sbtu..so,i mestila kena bg keputusan cepat2 kn..then ble i tnye nk cnfrm kn gn Encik Boifrenn saya..die xnk ckp pape..saje je nk main2 kn saya..hesy geramm.!last2 minute br nk ckp xjd dtg..geramlaa saya kn..hmm..sampi kami berselisih fahaman dan bergado-gadohan la kejap kn..ish..tp esknya da ok blik...=)
then pas gdo tu saya mmg mls nk tnye n ckp ape2 da depan die..t ble saya tnye n die ckp xjd dtg..wat saya mkin ngt n geram jer...so,,biala senyap mcm tu jer kn..xyah nk gdo2..=)
then saya ajk kwn saya p tgk wyg...twilight saga : eclipse kesayangan saya tue..mule2 sume xnk taw..sedey saya..then ble saye ajk kwn saye gee..die ckp ok..tp xnk kuar hjung mgu..mybe isnin..so,i says ok jer..aslkn dpt tgk kn..hehe..then mlm tue time saya on9 kt umh tbe2 kwn i sue tgo n ajk saya p jln tar n tgk wyg sbtu ni..i mean pas interview tu la kn?..sbb die pown bosan jgk..then tnpa berfkir pnjg saya trus je says ok...!!haha
then hr sabtu tue..oleh kerana tidak jd keluar bersama Encik Boifren saya,saya pown bersiapla awl sket tuk pg interview company tu,pastu die kol la saya kn..tnye mmg jd ker pg tgk wyg tue,then saya ckpla jd,pastu die ckp ala2 mcm die nk dtg jer,die tnye klo die dtg cner,so sy ckp sy da nk kua gn kwn saya n saya xkn cncel (tgh geram lg sebenarnya..ish) pastu die ckp xperla..die nk tdow je kt rumah hrni,then i pk xperla kn die nk rehat2 kt umh..dlm kul 2.3pm jgk kami gerak..g mkn jap then br pg interview tue..hAih..gilew..susah taw..!sume tempt manager xde..penat je pusing2...mule2 tue..mmg tergagap2la kn..then da lame2 br ok..heheh..so,da interview setgh hr..last2 mmg hampehla kn..bos super duper bz..adoi..
pastu saya pown blikla umh..sbb jap lg nk kua blik..then kwn saya ckp rehat2la dlu..nk kua t die msj..so,saya hnye pk nk tdow je jap then mndi..ish penat..letih..ngantuk sume ade..so,smpi je umh,trus je saya tukar bj rasmi saya then trus landing bek punya kt my lovely tilam...ngt adela mse sejam lg ke nk ciap kn..then sue msj 10 minit kemudian suh ciap skunk..ish..mlsnye..bkn mls nk kuar ok...mls nk bersiap..!hesy..
then saya juz ciap simple2 jela..nk tgk wyg je kn..then blik..then sue kol ckp die da ciap n otw dtg umh saya..ish..cner nih..xciap lg..adoi..kelam kabutla saya kn..last2 die msj da kt bwh umh saya..oh no..!!then die msj lg ckp nk trun msj dllu..then Encik Boifrenn plak yg msj2 saje nk psiko saya..xbg kuala..ish..sume tu mnggangu kosentrasi saya tuk bersiap lebey awl la kn..ish..then da siap bersiap ala kadar,capai mne yg ptut sume..saya pown kelam kabut trun..tp sebelum ape2 pown mesti nk kena kol Encik Boifrenn dlu gtaw die..tu wajib..!
then sambil trun tangga tue smbil kol die..da ckp saya da kua sume..saya trunla cr makcik sue n makcik gee kn..die ckp die da kt bwh..last2 yg saya jmp org len plak....
makkk...cam nk menjerit...jntung berdegup kencang..urat2 nervoous trus berfungsi lju..hee..
awakk...!!SAYA JUMPA Encik Boifrenn saya taw..!berdiri depan saya..smbil borak gn saya dlm fon..makk...nk ngesla cmni kn...terkejut..terperanjat..gembira..super duper triple hepy sesangt2 saya mase tuh..
ish..terus saya peluk die la kn..tp sekbek de org..ish..then sue msj saya kt mane kn..mase tuh saya da pening..wsaw..tkut..sume ada..sbbnya..die xckp pown nk dtg..then saya da nk kua gn sue n gee..sume jd dlm satu mase..mase sue kol..saya xtaw nk ckp cner..t klo ckp saya xjd mmg kesianla kt die n gee..tah2 dorang terasa gn saya..hee..xmo da gdo2 ni..ish..then gn Encik Boifren pown same...last2,br saya taw Encik Boifren saya tuh wat surprise kt saya n pakat gn kwn2 saya lak tue..ish...xpatut!!!!!!!!!!
saya lnsung xsedar n pasan ok...ish..da2..sok smbng cter..saya nk tdow..t Encik Boifrenn mara lak..xabes lg taw...

No comments: