i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, July 28, 2010

happy

br je pas gayut gn die..
sgt hepy...mula2 mcm xde mood..tahla..rase cam xde nk hepy sgt la..hmm..
tp die pndai je wat sy hepy..sbb tu saya suke bergayut gn die..
mybe mule2 saya xhepy sbb saya tdow ptg td lama sgt kot..5jam..ish..gilew kn..blik je kelas..solat then on9 jap..*sbb die gah on9..even gntuk pown snggup kot..heheh
then trus saya pitam..(tidow)..gntuk sgt2 lah...
yela..smlm tdow kul 3lbh kot..pg2 msk megi..hmmm..
dlm kelas cam nk pengsan je gntuk sgt..abes je 1st kelas trus lepak student square then smbg tdow..waa..peduli hapa gn org lalu lalang kn..
dorng pown lebey kurang jer gn aku.hhaha..
then msuk kelas yg last tu cam xley nk bkk mata dah...nk wat cner..*tilam asyk meng"sms" saya je suh blik umh cepat..haiyaa...
then disbbkn kelas bis mc & saya da pg kelas data comm pg2 buta..ptg tu da xpyh pg..cume yg xdtg pg kena pg ptg..haa..lega sket..
then saya trus blik tuk tdow..Zzzzzz..
haaaa...bgun2 je,mule rasa lapar...dala dlm tdow mimpi msk sardin..ish bgun tu trus aku ajk kwn aku cik atin msk sardin..haaha..da kenyang..then saya nk tdow tuk kelas 9pg sok..t gntuk lg...selisih malaikat 44 dah...xnk...

No comments: