i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, July 19, 2010

dEngAn DiE Lg..hehe

heheh..xabes2 update sal die eh..??hahah..yup..
sbbnye blog ni aku yg punyer...n lagi satu..aku mmg suke bercerita sal die..
xtaw knp,ble ckp sal die..ht aku akn epy jer..heheh..
okla..aku nk cte sal smlm aku date gn die..mule2 ckp nk jmp 2mgu skali..tp jmp jgk mgu nie..wah..sgt hepy act..tp xnk ngtkn die sal tue..t ble die ngt blik,die xnk jmpe aku mgu nie..uwaa..xnk..xnk...ish..
then,die da jnji nk dtg kul 5 ptg..ok..tp aku pjuk dtg awl sket..last2 die ckp nk dtg kul 2.15..then aku dengan semnagtnye la bersiap kn..di tmbh plak kwn2 umh aku ni pn nk kua..ble aku tgk je dorng bersiap..hesy,jeles..jeles..sy pown nk kluar..!haha..
then aku pown punyerla bersmngat bersiap..kul 1.40pm aku mndi then siap2..fuh,,semngat abesla katekn..
mmg awl2 aku da siap..kwn2 aku pown sume da kua..
so,dgn bosannye aku tgu die smpi..agk2 da lame je,aku pn msj die..tp agk 2kali da aku msj die xrep..hesy,xper2..kite cuba cara lain,aku kol die plak..then kol pn xangkat2...hesy...xley jd nie...
okla..ape perasaan korang ble jd cmtu..??mase tu aku punyerla siap awl2..mcm2 bnde terlintas kt pikiran..ish..
then die bls,beberapa minute kemudian br die rep msj aku...hee..nk taw knp..??
fon die tertgl kt kete sbb jmp kwn jap..hurmmm..
semngat aku tgu awl2..then kena tgu lg..hee..then ktorng bt perjanjian..kalo die xsmpi dlm kul 4.15pm,kena bnjew aku steambot..heheh..tp last2..kul 4.10 die da smpi..ish..cner nih..?tp mmg die gak bnjew aku..sbb sape suh wat slh kn..lmbt lg..hahahah...mwahhh..
aku juz bnjew air jer..heehe tu murah sket..haha..
then mcm besela ble kua sbtu ptg..ktorng akn ke jln tar tuk mkn laksa kt sane..best..;p
tp nk g pasar awl lg..so,ktorng grk ke pertama cr fon dlu pastu ke sogo..lepak foodcourt cr yong tau fu..tp syok2 ktorng mkn tu tbe2 aku ternmpk adik si die plak..hahah..ble aku gtaw kt die..mnggelbah kjap..nk2 adik die dtg gn mak die lak tuh..lgla..haha..act,ktorng rsaw sbb aku xpkai tdung lg..mase tuh lak aku pki legging...nk cr pasal..??!hahah..
so,pasni aku kena bt persediaan tol2 la kn..atleast klo terserempak pn,ktorng bley relax je..hehe..then pas pusing2 ktorng g OU lak..lepak2 je..mlm cket ktorng gerak downtown..die nk pusing2 jap..yg aku xtahan kt downtown tu..sedang aku syok pgng tgn die..tbe2 terlepas..so,aku jln jela trus sbb rmi org..then aku tarik dgn yakin nya tgn die blik tanpa pndg belakng..ish,pas da pgg br aku pndg belakang...makkkkkk...!bkn die...huhuhu..rupenya yg aku pgg tu perut ade sorng pmpn ni,dala die jln gn bf die...mase tuh cam nk smpn je muke aku ni dlm beg..huhu..yg aku pling geram lak tu,die ley lak gelak2,smbil senyum2 sumbing die tu tgk aku..huh wat malu jer...mase tuh mmg geram sgt gn die..lps say sorry kt dak pmpn tu then aku trus marah n cubit die..GERAMM..!mmg ramai sgt org tgk time tue..hee..pastu,ley lak ejek2 aku lg..saje je kn..hmm
sekbek syg..law x..mmg aku dush..dush die..heheh..pape pn..,
I LEVIU B...SYG SAAYAANGGG B SGT2 & SEPENUH HATI SYG..MWAAHHHHHH

No comments: