i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, July 11, 2010

~~~~

aku xtaw nk tulis ape lg dlm entry kali nie..tp yg aku pasti,aku mmg suke bercerita..so,aku tulis pe jer yg aku rase nk tullis...klo ade yg xske..jgn bace k..mmg aku wat blog ni pown hnye suke2 n untuk aku jer..
okla,aku nk cerita ape aktiviti aku sepanjang hjung mgu kali nie..erm,hjung mgu kali ni bg aku mulenyer mmg xde pape nk bt..memandangkn bf aku ckp die xnk jmpe aku mgu ni sbb mgu lepas da jmpe..dan die pown tgh nk saving...duk umh jela ye...aku pk tue je yg terbaik memandangkn duit aku pown tade sgt kn..tp mule2 die ckp die xdtg mgu ni,aku xtaw nk ckp ape..mase tue mmg xley nk trima jgkla sbb time last kami jmpe,da mcm2 aku plan tuk next weekend gn die..tp last2 aku ley time..mybe aku emosi terlebey kot mase tuh..erm,ble aku pk2 blik aku pown  kena fhm keadaan die ble die ckp die nk saving n smpn duet..hmm..
tp aku ley trime jgk n da mule faham..mybe kena kurangkn jmp die pasni..erm..tu sume tok mse depan kami jgk..insylh...
tp elok2 aku da ley time ktorng xley kua,die lak tbe2 ajk g tgk die lwn ftsal..de tournament opis die..mmg aku semnagt abesla kn..xkesahla kwn aku ckp g tgk ftsal tu bosan law xde kwn..tp aku snggup gak..semata2 nk jmp nyer pasal..hahaha..awl2 pg lg aku da bgun..mmg bpe jam je aku dpt tdow..tp tu sume kecik nyer hal la..hahaha..
tp ble da smpi,mmg bosan glew,korang bygkn aku duk kt sane selama 5jam stgh,dr kul 8lbh aku grk then blik kul 2lbh..n die pown bkn dpt lyn aku sgt pown..yelaa..xkn nk berkepit je gn aku jer kn..so,terpksela aku pndai2 bwk diri..huh,mmg penat wei..hehe..
then pas abes tue..ktorg blikla..aku diam jer...xnk tnye pape kt die pasni nkg mne..sbb mls nk berhrp..then,pas die mndi n bersiap,die bg aku perfume kesukaan aku,PARIS HILTON..even bkn yg aku nk,"just me" tp aku suke die nyer bau,CAN CAN..okla..tengs b...=))
then ktorg kua g pasar mlm kt jln tar..nk g mam je..menu kami,laksa,mihun sup,jambu,steambot,jgung bkr n taufu fa aku..heheh..then,da kenyang gler die bwk g OU lak..haha yg kelaka nye aku xtaw ble mase da smpi ou..yg aku taw time tu aku asyk gah bercerite sal satu cte kenangan aku mase kt sekola dlu..haha..tp xabes cter lg..tgl sket lg..t jmp aku nk cter lg..br puasht dpt cter abes kn..hehehh..then die nk ajk tgk wyg kt sane,tp aku xnk..yela..aku kua gn die pown bkn nk tgk wyg n abeskn dt jer..asl dpt spentme gn die pown da okey..then sbb xtaw nk wat pe ktorg beli mknn n lepak kt foodcourt smbil on9 jer...haha..pastu jln2 jer mnghabiskn mase..then dlm kul 11lebey cmtu ktorng grk dr ou,nk lepak tmpt len plak..pastu die bwk g BB..hee sukenyer..ala,law ikutkn tade pe sgt pown kt bb tue,cme dlu ktorg sllu lpk sane..cme skunk je da kurang..sbb tu ble die bwk rse cm excited..hehe..then ktorng lpk stabak jer,on9 lg..smntara nk tgu bola kul 2.30pg t..tp aku tgk die cam penat sgt..yela..dala die xckup tdow,then da bgun pg2 nk g ftsal,pastu mndi n bersiap nk kua gn aku..cian sgt2 kt muchuxx sy tue..tp ble aku tnye die ckp ok..hee..
then,ktorng pown grk nk g tgk bola..grk awl sket tkut xde tmpt..tp mse lalu kt dataran mcm best je,ramai gler org tgk kt sane..tp ktorng nk tgk kt steven jer..tp blum smpt tgk abes,die da ajk blik,sbb xlarat sgt kot..da nk kul 3pg..then mse blik umh..aq smbung tgk bola.die pown same..tp german mngla..uruguay kalah..3-2..hesy..!
pastu,ape lg..tdowla..penat da berjalan hrni...huhu

No comments: