i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, May 24, 2010

Dia di fikiranku...selalu...

aku windu die...tu je aku mampu describe by words...tp dlm ht aku...mcm ombak yg memukul2 pantai betapa rindunye aku kt die...huhu..syahdu plak kte2 malam ni...tp tu la hakikatnyer...aku tersgtla rindukn die...;(
n now,aku bru je pas gyut gn die..taw2 die sakit lak tu...sedey sgt...mybe klo korng bce korang xrase ape yg aku rase...tp tu la yg sebenarnyer..aku xtaw kenape bile aku dpt taw yg die sakit je pown aku da rase sebak sgt...aku dpt rasekn mcm mne die rse skrg nie...then mulela aku nk nges blik...tp attention ye...aku bkn "cengeng" n bkn jgk manje xbertempt...tp dgn die perasaan sedih tu xmampu aku bendung..aku taw,kalo aku ckp kt die pown mest die xpcye..sbb tu kdg2 aku xckp...aku pendam je...kdg2 aku bercerite dgn "mybubu"..even die bknla satu makhluk yg hdup tp aku syg die sgt...n kalo die hdup mesti die je yg memahami aku...windu bubu sgt2...:(
sdeynye ble ngt bubu..ble tdo mlm2 msti aku plok bubu aku tu...tp skrg...die xde gn aku..tp kt umh sewa aku..uhuks...bubu tu pown die yg berikn kt aku...sbb tu aku syg n hargai sgt2...xsbr sgt nk jmpe die nt...aku syg die sgt2...kalo boley mmg aku xnk berpisah even satu saat pown gn die...aku nk die sentiase bersama aku...ble mlm je perasaan windu aku kt die semakin kuat..kdg2 aku tgk gmbr2 die...aku bce msj2 die yg die bg kt aku tuk hrni...n aku nk sgt faham diri die semuenye...sbb aku nk sehidup semati dgn die...dengan die je..insyalh...sygku...i l.o.v.e.u....

No comments: