i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, May 23, 2010

cuti sem da mule..yehaa...;)

hahah,,,agak kelegaan bg aku ble cuti sem da muncul...xperlu lg aq nk pk kn keje2 yg memening aq selama nie...dan jgk aku nk rehatkn kepala otak aku yg agk berserabut sejak 2 menjak nie..haha..and now,aku da kt kg aku....waa...bestnyer...xnk pk ape2 lg...bia je sume yg da lps tu berlalu mcm tue je..xmo ngt2 lg...;)
tp..ble da start cuti rse mcm bosan plak,xde nk wat pape...duk umh je...haih...bosan..bosan...
ade ape kt umh...???okla..yg pentg aku dpt jmpe ma n abah aku..nenek aku..ank buah aku yg kt kg,xlpe jgk adik lelaki yg bongsu aku yg berada di tingkatan satu da pown sekarg..haha..then tgk tv..mkn ape yg aku rse nk..dan yg pentg,xyah nk mkn kt lua lg n pkai duet sndri..dengan kate yg len..aku dapt save sket....hohoho..
tp still bosan gak...jmpe mmgla dpt jmpe..tp jenis aku ni plak,suke berjln..n wat pape jenis xtvti..xkesahla aktiviti ape skali pown..asalkn enjoy n xmembosankan..okla..nk cte ape yg aku bt kt umah skrng nie...????
erm..keje aq start je bgun tdo..then lpk dlu..tgk tv ker..then mkn..then mandi..then bce mjlh or smbng tgk tv..then mkn..nk masak..???erm..mak aku tu..klo bab masak je mesti xnk aku kcow die...cner aku nk msk...tp adela kdg2 aku tlg die...n pasni kena slalu tlg die da...kn da nk jd istri org..hohoh...:)
tu la...ble time stdy..asyk kire ble nk cuti jer...tp ble da cuti..amek ko..bosan ouh...ikutkn dlm kepala otak aku ni..erm mcm2 aku plan..tp xtaw jd ke x...kalo aku..mmg on jer...tp nk kena tnye pndpt n kebenaran yg len tu sush...ade je halangan...pening2..hurm...ct aku ni pown br je start..tu pown aku da mule merasai cmner rase bosannyer...xtaw nk watpe...nk tgu kwn2 aku kt kg nie..???huh..sume da wat hal sendrik...tgl sorg due je...tu pown xcntc sgt...kebyaknnye membe2 aku yg lelaki je still keep in touch...yg perempuan..??haha..ade yg tuka nofon...ala..normalla tu...new boifren new number..;p...xpown ble aku ajk lpk..kua jln2..tkut ayah mara la..xde duetla..alasan same je...so,ble aku blik kg je..aku lebih suke duk umh je...n nk kua pown ble gn fam aku or kwn2 aku yg akn dtg umh aku..senang je mcm tue...kn..kn..tol x...
dlu ble aku ct lame..mesti aku da sediakn novel2 cinta yg tebal2 untuk aku bce..siap da bajet satu novel aku ley hbeskn dlm bpe hr...so,aku ley sediakn beberape buah novel tuk aku bce nt...tp skunk....???
erm..asyik aku je yg membeli then pastu org ppnjm then xanta,.,so,aku da mls nk beli lg...sek bek gak aku da ade broadband ni...w/pn line xbpe ok..tp atleast ley gak aku hlngkn borink aku ni kn...xdela boring sgt..xsbr nk abes stdy dan keje...tp lame lg la...bkk sem ni aku br nk sem4..haih lamenye nk kena tgu...sbr nini  sbr k...;)

No comments: