i got you!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, May 31, 2010

=2nd day in my trip=

waahh...lambt sket nk update blog 2nd day nie..sbb pnat ouh..tp xmnghalang aku nk mnulis gak..hrni lak,hr kedue n last ktorng nyer trip kt melake nie.*sungguh sedey ok...;(
rse mcm cpt sgt mse berlalu...yela mmg plan nk pg 2hr2mlm..tp xdpt lak..lgpown aku de reunion..tp last2 xp gak reunion tu..*sigh..frust gakla..huuhu..erm..awal2 pg aku da bgun da..*pg ker..??heehe..yela,hrni da hr last aku kt melake ni..pastu da nk bllik da..xbestnyer...second day lak ktorng bersiap kua pg2 then p mkn dlu..yela..pape pown perut mesti kena isi jgk kn..pas siap je ktorng mkn then ktorng p jln2..kete parking dlu siap2..jln2 br besh kn..ktorng smbung blik ape yg xsmpt ktorng pg n cube hr semlm..iaitu..mule2..ktorng nk nek kapal..waa..mmg pent bergambr je dlm tu..mcm2 kami dpt lihat taw sal sjarah di melake zmn dulu2..ok bgus..!!smbil bercuti smbil mempelajari sesuatu yg berharge ye..itulah yg kite nk...hahah..then pas siap menjelajah kpl yg pertama..ktrng p lak lwt ke tldm nyer muzium..pas tu nek kapal yg satu lg lak..mmg best..keje aku...hnye mnyediakn pose2 yg menarik aje untuk di snap oleh si dia..hahah..tp yg xtahan tue..hr ke dia..dia pown same nek je nk bergmbr..nk sorng2 lak tue..klo hr pertama sume nk gn aku jer..haha..tp xper..bia aku lak jd camerawoman die..kn share is caring....tol x guys..hahha...mmg penat sgt bergmbr...then ktorng pusing2 lg bndr melake ni..ops,bndr hilirla..aih,aku pown xsure bndr melake gn bndr hilir tue same ke x..xkot..hehhe..mmg penat dan dahaga hrni..sbbnyer...???yela smlm ktorng p jln2 ptg smpila mlm..hrni plk ktorng jln2 tghr lak tu..di tmbh plk melake ni agk pns bg pandangan aku..lps pent je berjln ktorng p lak kedai2 yg menjual cenderamata tuk dibawa blik tuk famili kami..byk gakla dibeli..act,aku xlupe tuk kwn2 gak..tp aku xtaw nk beli ape da wei..lg2 da ct sem..huhuhu...ape yg aku beli mmg xmenang tgnla..mcm2..dgn die lg..tp tuk ktorng xde pown beli pepe..sume tuk famili je..yela..ktorng juz nk kenangan mnis je..spent time same2..mcm2 bnde nk beli,,,klo bole satu melake tu nk shopp..hhaha..*mcmla xpnh pg n da xpg pasni nie..hahha...pas da xlarat nk angkat brg2 ktorng nie..ktorng decide nk anta brg2 ni sume kt kete dlu..arhh pent ouh..then brula smbung blik..tp pape pown nk p reht jap..si dia nk man ais kacang..mule2 msuk dtarn phlawan..tp xjmp then gerak lak ke mahkota parade..brula jmpe..;p..tp si dia da xlarat nk bgun..jd akula yg kena p beratur..sbb mse tu aku yg bersemngt nk berjln..peduli ape gn panas..yg pentg dpt brjln..tol x..heheh...pas da dapt man ais kacang tue,,mmg lega sgt2..besh ouh..then aku ternmpk lak kerang rebus feveret aku..pe lg..belila..mkn xngt dunie...mule mkn gn pencucuk die..then lame2 aku mam gn tgn je..haha..xsbr sket...heheh..mn taknyer..aku nk mkn tuk aku lg..nk kena kopek kulit tok die lg..konon2 nk mnje gn aku...;p tp pdahal xnk tgn kotor..tol x b..heheh...guraw je...tp xper..syg snggup je..tuk b...<3
hehehhe..then pas da dpt rest..ktorng jln2 dlu dlm MP nie..sbb de aircond..waahh..besh..heheh..pas da pusing2 dlm tu..ktorng jln2 lg kejap then ktorng da nk kena gerak blik da...huhu..time ni amatla berat sgt aty aku nk blik sebenarnyer...hmm..tp dlm perjlnn blik tu pown aku xpuas lg nk bergmbr..xdpt bergmbr sgt kt melake hrni,dlm kete pown jdla kn..jnji ade..hhaha..ktorng smpi kl dlm kul 7ptg lbey..mmg pnt ouh..smpi je umh aku..aku kms2 brg..mndi n ktorng mskkn pic2 ktorng td dlm lppy lak..pastu rehat jap..then isyak br die gerak blik umh die..kesian die..mmg nmpk sgt muke die penat hrni..tp pape pown..trip ktorng ni la yg pling besh...


rumusan yg dpt di buat :- tersgtla best,,menjd sweet memory kami bersama..byk bnde br yg aku cuba..n bnda yg firstime aku buat plak tu bersama gn die..mmg the great memory in my life laa..credit to us...;p

Sunday, May 30, 2010

=OuR TriP=

YES..YES..YES..akhrinye..!!!!dpt gak aku bercuti bersama sidia disisi setelah sekian lama mnggu...mmg mnyeronokkn sgt2..yela,sape xseronok kn dpt bercuti bersama yg tersyg..jauh dr tempt kite lak tu..jauh dr owg yg kite kenal..dr sebarang gangguan..hnye kami..!!amatla terase bestnyer tue..huhu..
destinasi pilihan kami xdela jauh sgt...maklumla..budget...ahha...ktorng p melake je..tu pown suggestion kwn2 yg memahami..tp yg sygnye n agak menghampakn tu..ktorng xtaw jln sgt di melake..cume men redah je..tp nsb bekla ade kwn2 jgk disane...leyla kami coling2 kn..nk cr pantai pun punyerla sush..setgh hr mse tuk cr pntai ajela..tp sume xley mndi...mmg frust sgt time tu..sbbnyer,mandi laut tu slh satu plan kami..siap ley byngkn la lg..haish,rugi jer kn,smpikn si dia hmpir2 nk p pd plk tue,yela,pntai xjmp kn..tp xpela..nextme klo de rezeki ley p lg..huuhu..pas da jmp laut dan rse xbrp best sbb xley mndi tu..ktorng cr tmpt nk rest jap..mklumla..pg2 da grk p sane..penat ouh...kecian kt "syg" sye..penat die drive jauh2..;p...pas kami da rest2..rehtkn bdan brula ktorng kua blik jln2 bndar melake...even da pg melake ni tp yg ni lg bermkne bg aku..almaklumla..bersame yg tersyg kn...haha..disbbkn pntai xde yg ley mndi..ktorng decide nk cr bndr melake plk..mmgla agk memenatkn klo jln jauh2 tp xtaw jln sgt...ktorng nk jmpe kn bndr melake tu pown pening..berkali2 pusing tmpt yg same..siap tnye org lg tue..hhaha...last2 kami tkr plan nk p bndr hilir lak..sbb kt situ pown lg happening..pusing2 punyer pusing akhirnyer ketemu jgk akhrnye....*bpe byk akhr daa...haha..lynkn jela k..;p
yg boleh aku katekn...BANDAR HILIR mmg best..n bg aku..kali ni lg best..!!!nek lenguh kaki ni berjln sane sini..mmg best..si dia pown da x terlarat nk berjln..ahha..lps da pusing2 n mkn di mahkota parade..ktorg p plak dataran pahlawan..pusing2 temankn sidie cr suar quiksilver die tue...
pastu brla ktorng berjln2 di bndr hilir..mule2 tgk menara taming sari cam best je..tp ptg tu kami xberkesempatan nk nek..huhu..tp kami p jln2 lg..nek beca..wah..ape yg bole aku katekn..mmg gilew besh...cam nk nek lg je..hahah..lg2 aku 1st time ouh nek beca,,agak excited bile nek tu..bersame si dia plak tu..mule2 kesian lak tgk abg tu bwk ktorg..tp die suh jgk dduk je..bile nek tu..sume tgk..mmg sgt2la besh u know..huhu..mcm2 tmpt abg beca tu bwk..mule2 di A FAMOSA..then pas amek pic,ktorng p lwt gereja lame..pnt glew nek tgge..amek pic lg..pastu ktorng smbung blik nek beca pg ke rumah merah..pusing2..waa...best sgt...;p...bg aku xrugi byr rm20 tuk stgh jam nek beca..time kasih abg beca...hehhe..then dkt2 gn umh merah tu aku dpt lihat ade pertunjukn bntng..ular sawa n aku pown agk lupe ape lg sekor haiwan ini..*sigh..die sediakn untuk amek gmbr n trus dpt photo tu..agk interesting kn..usha punyer usha..last2 my hby decide nk try..waa..agk menyeramkn u know..aku kena pgg ular sawa..*albino..
mmg agk geli n takut di situ..ble saat2 die letak ular sawa tu atas bdn aku...arrr..gilew jntung aku kalah owg lumbe kete evo..huhu..smpi hby aku pown mulenye terkejut..yela..die belah kepale..kena pgg kple lak tu..aku cume belah ekor je pown..tu pown da agk seram weyh haha,tp yg besh sume tgk ktrng mse tu,yela bkn sume yg berani pgg ular kn..psngn cple lak tu,kire aku ni agk berani gak la kn..heheh..tp ble gmbr da siap..waa..terase best sgt2..ble tgk gmbr tu,cam mnyesal plk xpgg btul2..heheh..credit to abg ular tu..rm10 berbaloi...heheh..then ktorng jln2 lg..amek gmbr..pusing2..tp yg pling byk amek gmbr..akula...si dia jd cameraman je..haha..pastu ktorng lpk pasar jap kt situ..then ktrng grk ke MENARA TAMING SARI..ape lg....!!mestila nk nek menara yg tinggi tu..mule tgk cam best je..1st aku tgk aku da ajk die trus..tp mse tu xsmpt..pkul 7.17 br dpt nek..mmg rmi org..kowng bygkn,ble nek menara tu..blh dikatakn satu bndr melake kite dpt tgk dr atas..besh ouh..xrugi klo korng cube...pastu kami bergerak ke MELAKE RIVER CRUISE..nek bot selame 45minit..amat2la seronok..kami org 1st lak tu dpt nek bot..duk dpn2 lg ouh...mcm2 pemandangan ley tgk..mmg besh..xsia2 rm20 melayang...haha..pas nek bot tu ngt nk g "spa fish" tp memandangkn hr da mlm n melake ni bknla mcm kl..ktorng terpkse btlkn..ktorng pg jln2 jela..p beli buah tgn sket tuk dibwa tuk famili n kwn2..pastu..brla kami menuju ke kereta..klo ikutkn aku..mmg xnk gerak lg..tp cian lak kt si dia penat seharian mmndu hrni..aku pown pgla..tp nk blik rht mcm awl lg..so,ktorng p jgk cr pntai klebang berdasarkn peta melake yg ktorng sempt amek kt menara taming sari td..hhehe..cr punyer cr..akhrnye ketemua jua kok..haha..tp mmndangkn hr da jauh mlm dan nk p ke pntai tu kena msuk ke dlm..ktorng decide xpg..uhuhu..agk frust jgkla..tp ok..:)..then ktorng p mkn seafood jer..nk tgu mknn ktorng tu punyerla menuntut kesabaran yg tinggi..aku xdela penat sgt..cume si dia je da xlrt sgt..tp die ikut jgk kemahuan aku..syg die...sgt2..<3
then pas mam tu sume..ktorng pown blikla..yela da penat..mestla mao rehat maa..blik jer,trus aku mndi..then mskkn pic dlm lptop pastu..Zzzzzzzzzzz...gilew penat ouh..tp hrni..(mksudnyer hr smlmla)..hr yg pling besh..mmg credit to my lover hubby..luv u....

Monday, May 24, 2010

Dia di fikiranku...selalu...

aku windu die...tu je aku mampu describe by words...tp dlm ht aku...mcm ombak yg memukul2 pantai betapa rindunye aku kt die...huhu..syahdu plak kte2 malam ni...tp tu la hakikatnyer...aku tersgtla rindukn die...;(
n now,aku bru je pas gyut gn die..taw2 die sakit lak tu...sedey sgt...mybe klo korng bce korang xrase ape yg aku rase...tp tu la yg sebenarnyer..aku xtaw kenape bile aku dpt taw yg die sakit je pown aku da rase sebak sgt...aku dpt rasekn mcm mne die rse skrg nie...then mulela aku nk nges blik...tp attention ye...aku bkn "cengeng" n bkn jgk manje xbertempt...tp dgn die perasaan sedih tu xmampu aku bendung..aku taw,kalo aku ckp kt die pown mest die xpcye..sbb tu kdg2 aku xckp...aku pendam je...kdg2 aku bercerite dgn "mybubu"..even die bknla satu makhluk yg hdup tp aku syg die sgt...n kalo die hdup mesti die je yg memahami aku...windu bubu sgt2...:(
sdeynye ble ngt bubu..ble tdo mlm2 msti aku plok bubu aku tu...tp skrg...die xde gn aku..tp kt umh sewa aku..uhuks...bubu tu pown die yg berikn kt aku...sbb tu aku syg n hargai sgt2...xsbr sgt nk jmpe die nt...aku syg die sgt2...kalo boley mmg aku xnk berpisah even satu saat pown gn die...aku nk die sentiase bersama aku...ble mlm je perasaan windu aku kt die semakin kuat..kdg2 aku tgk gmbr2 die...aku bce msj2 die yg die bg kt aku tuk hrni...n aku nk sgt faham diri die semuenye...sbb aku nk sehidup semati dgn die...dengan die je..insyalh...sygku...i l.o.v.e.u....

Sunday, May 23, 2010

cuti sem da mule..yehaa...;)

hahah,,,agak kelegaan bg aku ble cuti sem da muncul...xperlu lg aq nk pk kn keje2 yg memening aq selama nie...dan jgk aku nk rehatkn kepala otak aku yg agk berserabut sejak 2 menjak nie..haha..and now,aku da kt kg aku....waa...bestnyer...xnk pk ape2 lg...bia je sume yg da lps tu berlalu mcm tue je..xmo ngt2 lg...;)
tp..ble da start cuti rse mcm bosan plak,xde nk wat pape...duk umh je...haih...bosan..bosan...
ade ape kt umh...???okla..yg pentg aku dpt jmpe ma n abah aku..nenek aku..ank buah aku yg kt kg,xlpe jgk adik lelaki yg bongsu aku yg berada di tingkatan satu da pown sekarg..haha..then tgk tv..mkn ape yg aku rse nk..dan yg pentg,xyah nk mkn kt lua lg n pkai duet sndri..dengan kate yg len..aku dapt save sket....hohoho..
tp still bosan gak...jmpe mmgla dpt jmpe..tp jenis aku ni plak,suke berjln..n wat pape jenis xtvti..xkesahla aktiviti ape skali pown..asalkn enjoy n xmembosankan..okla..nk cte ape yg aku bt kt umah skrng nie...????
erm..keje aq start je bgun tdo..then lpk dlu..tgk tv ker..then mkn..then mandi..then bce mjlh or smbng tgk tv..then mkn..nk masak..???erm..mak aku tu..klo bab masak je mesti xnk aku kcow die...cner aku nk msk...tp adela kdg2 aku tlg die...n pasni kena slalu tlg die da...kn da nk jd istri org..hohoh...:)
tu la...ble time stdy..asyk kire ble nk cuti jer...tp ble da cuti..amek ko..bosan ouh...ikutkn dlm kepala otak aku ni..erm mcm2 aku plan..tp xtaw jd ke x...kalo aku..mmg on jer...tp nk kena tnye pndpt n kebenaran yg len tu sush...ade je halangan...pening2..hurm...ct aku ni pown br je start..tu pown aku da mule merasai cmner rase bosannyer...xtaw nk watpe...nk tgu kwn2 aku kt kg nie..???huh..sume da wat hal sendrik...tgl sorg due je...tu pown xcntc sgt...kebyaknnye membe2 aku yg lelaki je still keep in touch...yg perempuan..??haha..ade yg tuka nofon...ala..normalla tu...new boifren new number..;p...xpown ble aku ajk lpk..kua jln2..tkut ayah mara la..xde duetla..alasan same je...so,ble aku blik kg je..aku lebih suke duk umh je...n nk kua pown ble gn fam aku or kwn2 aku yg akn dtg umh aku..senang je mcm tue...kn..kn..tol x...
dlu ble aku ct lame..mesti aku da sediakn novel2 cinta yg tebal2 untuk aku bce..siap da bajet satu novel aku ley hbeskn dlm bpe hr...so,aku ley sediakn beberape buah novel tuk aku bce nt...tp skunk....???
erm..asyik aku je yg membeli then pastu org ppnjm then xanta,.,so,aku da mls nk beli lg...sek bek gak aku da ade broadband ni...w/pn line xbpe ok..tp atleast ley gak aku hlngkn borink aku ni kn...xdela boring sgt..xsbr nk abes stdy dan keje...tp lame lg la...bkk sem ni aku br nk sem4..haih lamenye nk kena tgu...sbr nini  sbr k...;)

Tuesday, May 18, 2010

sem 3 oh sem 3

final da abes,.....waaa,leganye rase...w/pn xberape yakin dgn final sem ni...tp aq tetap gak rse lega...atleast,aq da xpk subject yg memeningkn aq...tp ade lg satu yg merunsingkn fikiran aq skrg nie....,
iaitu aq kena plk bt satu project VB yg agak memeningkn aq...
entahla....aq xboley berfikir dgn baik sekarang nie...blur n blank...hmmmm
ble nk settle bnde ni pown tahla.....msng2 da hmpir pth semngat termaskla aq sbnarnye,...
cume yg mmbuatkn aq mule bersemngat kerana adanya org yg aq sayangi yg sentiasa disisi ku memberi kata2 semnagt bt diriku...
ni br sem 3...blum lg msuk sem 4 nt....mcm mnela keadaannya nt...hmm...mls aq nk pk2 lg....
*niniey,cbe settle kn projeck dlu....xyah pk enjoy2 sgt k.....
huhuhu....kdg2..bnde ni sume bt aq fed up sgt...cme aq pk mase depan aq di tgn aq sndr....
dan klo aq fail,bkn aq je yg effect,..turut effect pd family2 aku n org disekeliling  aq jgk...
tu jgk yg wat aq takot n wat aq bersemngat nk teruskn perjuangan aq...*hmm..perjuangan la sgt....=_=
yg pasti sem 3 sudah hmpir menutup tirai dan mase untuk aq restkn otak aq sblum sem 4 dtg menjelma....
all da best niniey...!!!~

Thursday, May 13, 2010

ku fahami...

aq xtaw cner nk mulekn.....huhu...tp ape yg aq nk coretkn ni satu kesah sedih yg menimpa kwn sekolah aq....
dlu kami agk rpt sgt...slalu bersama...bkn aq n die je...tp kwn2 yg len jgk....tp ape yg aq bru dgr td,amat menyedihkn..aq br je dpt taw yg boifren die meninggal dunie seminggu yg lepas...innallillahiwainnalillahirajiun...
ape yg aq blh lakukn sbgai teman die...hnye mampu nasihat je....n bg kata semngat kt die...aq taw cner perasaan die yg kehilangan org yg tersyg....disaat tgh bhgia lak tu....aq ley faham perasaan die...sbr ye lin...mybe tuhan lebey sygkn die.....doakn die aman di sana..aminnnn....aq xdpt byngkn klo aq berada ditempt die...yg aq taw..aq xsnggup menghadapi kehilangan org yg aq syg n aq xkuat.....
semoga lin tabah menghadapinya.....
aq sebagai teman hanye mampu mendoakn yg terbaek bt die...

WinDuuu dia......!!

mgu ni mgu exam....final lg....mmg aq agk bz sket....lg2 ade lg final projek vb....hmmm...
mse aq jgk da kurg untk die....kdg2 aq winduu sgt2 kt die....kdg2 die pown pnh merungut sbb aq bz sgt n lupekn die.....tp dlm ht aq,xpnh sedetik pown aq lupe die....pcyela b......
aq xtaw kenapa mlm ni aq rsekn winduu aq kuat sgt kt dia.....teramat rinduukn die.....;(
tbe2 aq sedey sgt....saat ni aq rse cam nk dekattt je gn die...n saat ni jgk aq sedar yg aq mmg teramat-amatlah sayangkn  "MOHD SYAFIQ BIN JANI" dengan sepenuh hati aq....
 mines...!!!
aq yakin dengan perasaan aq skunk pd die...
dan aq jgk mohon agar Tuhan merestui hubungan kami ini....aq sygkn die n xmau kehilangan die dr hidup aq....semoge hubungan ini kekal hgga ke ank cucu dan direstui oleh-NYA dan family aq...huhu..mgu ni mmg aq xley spent mse aq sgt bersama die..msj2 die,kol2 die...sbb aq nk fokus pd final....
tp disaat aq rindukn die..die plk bz gn keje die,..die xdpt lyan aq sgt...mmg die da ingtkn aq awl2 mgu ni die bz sket...tp aq sering terlupe....ble msj aq die xreply..aq da rse sdey..takot..wsaw...aq takot sgt die skit or jd pape..aq xnk kehilngan die....tu yg pasti.....!!!
tp aq taw die pown windukn aq...buktinyer...aq je yg taw,,,,..i miss u b......always luv u.....




Sunday, May 9, 2010

excited+mara+hepy+sedey+hepy n terharuu sgt=bahagia

erm....mcm2 adaa.....hehe
td aq bru jmpe die...w/pn br je smggu xjmp....tp aq rsekn lame sgt xjmpe die...
windu sesagt2 kurasakn....;(
tp bnde tu da terubat ble dia da ade di depan mate aq....hilang sume perasaan yg tdk diingini...muncul lak perasaan cinta yg membuak2..hhahaha...gler...
tp tula kenyataannya....
AKU SYG DIE....!!!
syg sgt.....huhu...
hrni.....erm...hr yg ckup bermkna aq spent time gn die....
rase cam xnk jauh dr sisi die...erm...tp mne bole kn....??
huhu...hee...cam xsabanyeee nk kawen....!!!...(hehe over lak...;p)
mcm2 perkara berlaku aq n die hrni..ade sdey...ade hepi..ade mara skit....sume ade...
aq pown xtaw knpe gn die aq xley kawal perasaan aq nie..
klo aq rse aq hepy..mmg akn nmpk aq hepy...klo aq mara lak...mmg akn terserlah yg aq tgh mara...huhu...
tp die xpnh lnsung tggikn suare die kt aq...even die mara pown..mesti die ckp slow2...
aq pown xtaw cner die ley cool cmtu....
tp klo die da btul2 mara...die bg ayt yg tersgtla kaw2 gtu...mmg ley wat aq xtentu arah jap..huuhu
tp pape pown...aq sgt bahagie bile dgn die...n aq rse even aq ade mslh pown...
aq hnye memerlukn die je berada disisi aq...tu pown da ckup wat aq rse tenang n hepy...
die pndai pjuk aq ble aq kesedihan...die pndai bt aq gelak ble aq nk mara....
die pndai wat aq sedey ble aq hepy...sume die pndai gunekn perasaan aq....
sbb tu aq syg die....n aq xpedulikn sume bnda yg org ckp psl aq n die...
sbb hanye kami sje taw diri kami....dan yg penting,aq syg die..dan die syg aq....tu yg aq pasti...
so..??
aq hepy gn hdup aq skunk..n aq bersyukur sgt Tuhan....
semoga ikatan kami skrg kan di akhri dgn satu ikatan yg sah...amin....

=Untuk diA=

ONLY HIM...
kalo untuk die..mcm2 yg terbyang dlm fkran aq tuk wat untuk die...
tp yg aq nk bt skunk ialh bt something tuk die...
i mean surprise.....
even ape yg aq bt ni xdela "gempak" sgt tp aq rsekn bnde tu amat bermkna sgt tuk aq n die...
aq btkn kek dgn air tgn aq sndri...!!!!
even kek yg aq wat tu juz simple n bese2 jer...
tp aq terharuuu sgt die hargai ape yg aq da bt.....
membuatkn aq syg die lebey dan lebey lg..huuhu
reaksi si dia=erm..sume sedap...ok...cme rse choc tu len sket....n drpd 5 die bg 3 stgh dlu tuk aq...
tp xper...yg pentg aq perlukn satu pujian yg ikhlas dr si dia....
n bnda tu lg mmbuatkn aq mkin sengat nk bljr wat something yg lebey special tuk die...
only him....<3

Saturday, May 1, 2010

LapAr,...

kenapala sejak 2 menjak ni diri ini asyik rase lpr je aaa....
pdhl bknnye xmkn pown....mkn da mkn....
tp cpt sgt rse lpr blik...gemok pown xjgk...haih.....cner tuh..????
pening aq dok pk...mcm nk jwb exam lak..huhu...tp sek bek gak kdi kt umh aq ni dkt...
ley gak aq menapak gn membe2 aq...dorng pown lbey kurg aq je...cpt lapr..;p
tp aq sllu lpr ble mlm..nk dkt tgh2 mlm mulela rse lapr...haih...
cme poblem aq ble rse lpr di tgh2 mlm ni,aq xtaw cner nk p kdi...trnsport..????
ktorg kn studnt..pompuan lak tuh..lom mampu lg nk ade trnsport sndri..hhu....
kdg2 si dia pown xkasi kua tgh2 mlm..mybe de sbb gak dia xkasi tuh.....
mungkin dia rsaw kn keselamatan aq ker...tkut jd pape ker...kn..kn....
tp kdg2 aq kua gak gn kengkwn aq....da mmg lpr..nk wat cner,,,si dia pown sek bek memahami keadaan aq waktu tu....lg satu die da knl kwn2 aq cner da...so,die xdela kesh sgt...tol x b..?????
cme aq mintk pasni aq da xrse lpr2 lg...
kdg2 aq sllu kena mara oleh si dia...sbbnye..????
erm..die ckp aq nih suke sgt ikutkn nfsu....ops,nfsu MAKAN k...
..jgn slh fhm lak..hehhe...tp tu laa...cnerla aq nk ubah dri aq nih...
tp yg pasti aq sedang mencube...mencube utk kawal nfsu mkn...berbelanje..marah aq....huhu peace....;p